Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 28 Graduate Certificate programmer  (Vitnemål på høyere nivå) Programmer i Økonomistudier 2024

28 Vitnemål på høyere nivå Programmer i Økonomistudier 2024

Oversikt

Graduate sertifikater er tilgjengelig i en rekke bransjer, og de gir avansert kunnskap for aktuelle fagfolk og studenter. Disse programmene er tilgjengelig på høgskoler og universiteter over hele verden.

Hva er en utdannet sertifikat i økonomi? Dette programmet er beregnet for studenter som ønsker å utvikle sine analytiske og forskningskunnskap i området av virksomheten. Denne avanserte programmet utvikler ferdigheter i prognoser, økonometri, kvantitativ analyse, finansiell økonomi og markedsundersøkelser både nasjonalt og internasjonalt. Avhengig av programmet, kan studentene velge valgfag som fokuserer på enkelte økonomiske områder som atferdsmessige, utvikling, industriell organisering eller finansiell risiko. Læreplanen er ofte svært fleksibel på grunn av det faktum at mange studenter er dagens heltidsforretningsfolk.

Noen av fordelene knyttet til å tjene dette sertifikatet er forbedret analytiske og problemløsende ferdigheter som er nødvendige forutsetninger for en vellykket karriere. Nyutdannede som tjener denne avanserte sertifikat er også i stand til å konkurrere om mer avanserte jobber på arbeidsplassen.

Kostnader kan være en stor faktor i den økonomiske program for å velge. Studentene oppfordres til å komme i kontakt med de ulike institusjonene og be om undervisning og andre avgifter som kan være forbundet med å tjene dette sertifikatet.

Studenter som studerer økonomi har en rekke yrker de kan velge mellom, avhengig av deres interesser. Forretnings roller er de vanligste, men økonomiske fagfolk også finne suksess i helsevesenet, lov, internasjonale relasjoner, akademia, myndigheter, internett sektor og ideelle organisasjoner. Mens noen yrker faktisk har ordet økonom i tittelen, mange av dem ikke.Eksempler på andre jobbtitler inkluderer økonomisjef, budsjett analytiker, økonomisk rådgiver, aktuar og virksomheten reporter.

Hvis du er interessert i å sammenligne ulike programmer, kan du bruke vår online katalog. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål på høyere nivå
  • Økonomistudier
Studieretninger
  • Økonomistudier (28)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat