Keystone logo
Kontakt skolene direkte - sammenlign 2 Graduate Certificate programmer  (Vitnemål på høyere nivå) Programmer i Engelsk 2024

2 Vitnemål på høyere nivå Programmer i Engelsk 2024

Oversikt

Med et uteksaminert sertifikat kan du vise nåværende eller potensielle arbeidsgivere at du har spesialisert kunnskap i et bestemt emne. Et sertifikat tar vanligvis mindre tid enn en grad, og kan være et godt alternativ når du jobber.

Nærmere bestemt, hva er et uteksaminert sertifikat på engelsk? Mange sertifikater som dette er rettet mot lærere, så kursene ser på hvordan skriving er nyttig i et klasserominnstilling. Andre kurs av denne typen ser på hvordan man integrerer skriveoppgaver i en ikke-skrivende klasse, og hvor god skriftlig praksis kan ofte føre til god talepraksis. Andre fokuserer på dette sertifikatet inkluderer biblioteksledelse og utvikling av datakompetanse.

Du kan lære noen nyttige livsferdigheter mens du studerer for dette kandidatbeviset, inkludert leseforståelse, kulturell følsomhet og kommunikasjon. Lese forståelse kommer til nytte når du leser en fin utskrift av et dokument. Med kommunikasjon og kulturell følsomhet, er du mer sannsynlig å føle seg komfortabel i internasjonale innstillinger.

Kostnaden for et engelsksertifikat sertifikat varierer avhengig av skolen du deltar på. Noen vanlige kostnader inkluderer forsyninger, bøker og kursavgifter. Å studere på nettet kan redusere kostnadene ved bøker, hvis en elektronisk kopi er tilgjengelig.

Hvis du har et uteksaminert sertifikat på engelsk, er de vanligste jobbene du kan søke om i undervisning. Noen lærer- og veilederstillinger du kan se etter inkluderer engelsk som andre språk og førskolenivå engelsk. Andre jobber du kan søke etter med et engelsk sertifikat, inkluderer redaktør, forfatter, kommunikasjonshode og studentrådgiver. Du kan også vurdere dette sertifikatet hvis du allerede har noen av de ovennevnte jobbene og søker fremskritt eller lønn.

Studer engelsk på nesten hvilken som helst skole over hele verden. Du kan begrense søket ved å lete etter skoler som er i nærheten av deg eller tilbyr onlineklasser. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Les mer

Filtre

  • Vitnemål på høyere nivå
  • Språk
  • Engelsk
Studieretninger
  • Språk (2)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat