Institute Of Production and Recording IPR

Introduksjon

Hvis du mener det alvorlig med musikk- og underholdningsbransjen, er IPR det rette stedet for deg. Vårt mangfoldige fakultet, inkludert prisbelønte fagpersoner, vet akkurat hva du trenger for å gjøre det i denne bransjen. Enten du vil være produsent, ingeniør, underholdningssjef eller artist som markedsfører dine egne innspillinger, kan vi hjelpe deg med å gjøre lidenskapen din om til et yrke.

Vi er dedikert til studentenes suksess, og vi vet at for at de skal få de beste mulighetene som er tilgjengelige etter endt utdanning, må institusjonen vår ikke bare oppfylle, men overgå de strenge standardene som er godkjent av byråer. Akkreditering betyr at skolen frivillig har underlagt seg en bransjebasert fagfellevurdering av sine utdanningsstandarder. I utdanningsverdenen kan akkreditering være et tegn på fortreffelighet i en institusjon.

Institutt for produksjon og opptak er akkreditert av Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC). Accrediting Commission of Career Schools and Colleges (ACCSC) er et anerkjent akkrediteringsbyrå av US Department of Education. Å delta på en institusjon som er akkreditert av en organisasjon anerkjent av US Department of Education, er ofte et krav for ansettelse og gir tilgang til føderal finansiering for studenter som kvalifiserer.

Steder

  • North 1st Avenue,300, 55401, Minneapolis

Spørsmål