Keystone logo
École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

École Intuit.Lab

Introduksjon

Om École Intuit.Lab

Ecole intuit.lab, Mumbai, er et fransk utdanningsinstitutt for grafisk design og visuell kommunikasjon. Det ble medstiftet i 2011 av Patrick Felices, Clément Derock og Frederick Lalande. Visjonen til disse bransjeveteranene er å bygge en kultur, ikke bare en skole. En kultur der kreative sinn får frihet til å innovere, skape og bli en del av en designrevolusjon.

I dag innser lærde fagpersoner fra alle felt rollen som design i fremtiden. Teknologi og design sammen leder verden gjennom sin mest monumentale transformasjon, og du kan være en del av denne bevegelsen.

Vil du ikke bare tenke, lage, bryte og tenke nytt? Hos intuit.lab er din nysgjerrighet, din energi og din lidenskap for skapelse viktigst. Så kom og utforsk dypt kreativ tenking med inspirerende kunstnere og designere fra hele verden.

Bli med, for å være en del av den globale designligaen og finne din plass i den.

128537_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Design i India

Teori og praktisk læring kommer sammen for en stimulerende pedagogisk opplevelse.

India har historisk sett vært synonymt med kunst. Likevel viser beviset på det estetiske preget i indiske omgivelser seg med hver dag som går. Å leve med skjønnhet er en vane som må innpodes fra tidlig alder. Bare når saken om god smak blir tatt på alvor, kan økonomisk og sosial utvikling i India skje vakkert.

Likevel, når vi snakker om en endring, har ingen andre tid vært bedre enn i øyeblikket. Opprettelsen av den øverste franske designskolen, école intuit.lab i Mumbai, er et skritt i retning av den markante forbedringen som kreves innen utdanning relatert til grafisk design, kunst og reklame.

Mens samarbeidet mellom Frankrike og India skaper et kulturelt kraftsenter, er det viktig at India ser på Frankrike som et land som er verdt å etterligne når det gjelder å være stolte av sin egen arv, kunst og kultur - et tankesett som gjenspeiler seg i fransk samtidsdesign.

Ecole intuit.lab har oppnådd suksess ved å innlemme profesjonell eksponering i den faglige læreplanen - en sårt tiltrengt stilling som hittil har vært ledig, i design- og kunstutdanningsmiljøet i India.

Her ser frem til en ny bølge innen designutdanning.

Bransjeklar

Med en utdanning innen design, digital og kreativitet, forvandler vi studenter til den typen fagfolk industrien trenger.

Med et blomstrende marked og økende velstand er India det perfekte miljøet for merkevarer og produkter til å trives. De resulterende markedsførings-, merkevarebyggings- og kommunikasjonsmulighetene er noen av de rikeste i verden og gir den ideelle rammen for designfolk.

Med den økende innflytelsen fra digitale plattformer i våre liv, har populær digital kultur dukket opp i India. Dette betyr at det digitale mediet åpner for en hel rekke spennende veier for designere. Dette er grunnen til at vi trener studentene våre til å bli kyndige og dyktige i digital design og tenking.

Ecole intuit.lab forstår potensialet i det indiske markedet og er opptatt av å skape 'industriklare' studenter for å dekke de enorme markedets behov. Dette oppnår vi ved å legge inn virkelig, profesjonell eksponering for studentene i den faglige læreplanen. Gjennom håndplukkede, profesjonelle fakulteter, ukentlige og månedlige workshops, utvekslingsprogrammer samt lokale og internasjonale internships, sørger intuit.lab for at hver student som går ut av campus er klar for den profesjonelle verdenen.

Dette bransjeklare talentet er det som setter École intuit.lab hode og skuldre over andre institutter.

Kreativ intelligens

Lære å bruke talentene dine

Kreativ intelligens er kjernen i undervisningen vår. Det er den delte kunnskapen som unge kreative mennesker benytter seg av for å bli designere eller kunstregissører.

Hovedutfordringen for en designer er å lære å bruke sin kreative energi på en intelligent måte; å kanalisere og kontrollere det. Tilpasning for å overvinne spørsmål, trekke på personlig kultur og kunnskap og ta kloke valg, for å finne attraktive, konkrete og skarpe løsninger.

Kreativ intelligens er en holdning og skiller ut dem som er eksperter på sitt felt og vet hvordan de kan bidra til å gjøre det best mulig. Utover enkel kunnskap, betyr det å ta i bruk en original og relevant tilnærming. Det er viktig at det riktige bildet blir funnet, i tillegg til at det er et attraktivt bilde. Med det rette bildet mener vi "en visuell produksjon som gir mening", som trekker sin styrke fra refleksjon innenfor en gitt kontekst, en viss visjon, eller til og med i henhold til visse etiske prinsipper. Fortsett / Unsplash

128552_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

En akademisk og profesjonell tilnærming til utdanning

« École Intuit.Lab er en designskole som prøver å bygge bro mellom teoretisk, akademisk læring og praktiske, profesjonelle applikasjoner»

Pensum utvikler seg kontinuerlig for å holde tritt med skiftende teknologi, nye startups og for å skape en innovativ opplevelse innen design.

Intuit Lab streber etter å få inn et miljø som egner seg til en konsentrert forståelse av design gjennom:

 • Tallrike liveoppgaver med klientinteraksjon, forskning og strategi
 • Smidighet og tilpasningsevne når du beveger deg med tiden

En Human Scale College

På grunn av sin menneskelige størrelse er intuit.lab skole et varmt institutt som tilbyr intuit.labians en skreddersydd løsning med lærere og administratorer involvert.

For studenter er école intuit.lab mer enn en høyskole: det er et sted for oppfyllelse, kreativ emulering, berikende dialoger med fagpersoner. En møteplass, der livet ser.

Bortsett fra kurs på høyt nivå, skapes sterke vennskap, næret av teamarbeid drevet av det aktive livet og den virkelige verden. Disse øyeblikkene med gruppeskaping er dyrebare. De legger til timene et skikkelig teamsamhold og mat til å tenke ved utvekslingen. Ånden til école intuit.lab er kreativ, eventyrlysten og åpen for verden.

Velkommen til våre 3 studiesteder

Intuit.lab Mumbai

Utforsk kreativiteten din i en by som vil inspirere deg. Sitt ved sjøen eller gå gjennom de historiske banene. Byen sprudler av talent, og det samme er campus vår, som ligger i Prabhadevi, hjertet av Mumbai-byen. Campus har legender med global design og reklame som frekventerer det, samhandler med studentene og lærer dem om yrkesverdenen.

Studentene har også muligheten til å lære av den globale annonseringsmaestroen, Ravi Deshpande, grunnleggeren av Mumbai-campus. Og også se ham i aksjon i sitt dynamiske integrerte reklamebyrå, Whyness Worldwide, plassert ved siden av campus.

Intuit.lab Paris

Vårt første campus over hele kloden, intuit.lab, Paris, er drømmen til enhver håpefull designer.

Skolen har et undervisningsteam med lærere og fagpersoner applaudert av reklameverdenen. Studenter som studerer i den franske hovedstaden lever i et dynamisk og flerkulturelt miljø. De drar nytte av det ekstraordinære kulturelle potensialet i byen, som er lett tilgjengelig fra skolen på grunn av den sentrale beliggenheten.

En ekstra fordel er tilgang til en uovertruffen pool av jobber i den mest etterspurte kreative byen.

Intuit.lab Aix-en-Provence

Intuit.lab-skolen i Aix-en-Provence lar elevene dra nytte av enestående læring og berike boopplevelse i en by full av liv. Campus fokuserer på de akademiske kravene til samtidskunstens verden og bygger metoder for å forberede studentene på den.

Teamet er sammensatt av lærere og fagpersoner som forstår de virkelige problemene i bransjen og hjelper studentene å bygge sterke relasjoner i regionen og internasjonalt.

Steder

 • Paris

  90, rue de Javel 75015 Paris, , Paris

 • Aix-en-Provence

  17, Rue Lieutaud 13100 Aix-en-Provence, , Aix-en-Provence

  • Mumbai

   DGP House, 4th Floor, 88C, Old Prabhadevi Road, Prabhadevi 400025 Mumbai, Maharashtra, India, , Mumbai

  Spørsmål