Keystone logo
Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI) NQA Certificate 4 in Engineering Technology Mechanical Maintenance
Abu Dhabi Vocational Education And Training Institute (ADVETI)

NQA Certificate 4 in Engineering Technology Mechanical Maintenance

Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

Request duration

Engelsk, Avestan

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Dyktig Emiratis innen fagene Anvendt teknologi, ingeniørfag og logistikk er avgjørende for vedvarende vekst og utvikling av De forente arabiske emirater. ADVETI Institutes tilbyr nivå 4-sertifikat, nivå 5-diplom, nivå 6 avansert diplom og Pathways til en bachelorgrad i anvendt teknologi og ingeniørfag. Kvalifikasjonene er akkreditert av National Qualification Authority (NQA).

Elevene vil være utstyrt med kunnskap innen ingeniørvedlikehold som er omfattende, spesialisert og har evnen til å identifisere, diagnostisere og implementere løsninger på abstrakte, kjente og ikke-rutinemessige mekaniske eller elektriske vedlikeholdsproblemer som dekker komplekse typer arbeid. Assistentvedlikeholdsteknikere kan utføre et bredt spekter av ferdigheter med den kompetansen som kreves under begrenset veiledning eller veiledning. Diplomutdannede kan få arbeid som vedlikeholdsteknikere og kan påta seg kontroll, koordinering eller administrativ implementeringsansvar som inkluderer ledende team og flere grupper. Vanligvis viser de omfattende kommunikasjons- og informasjonsteknologiske ferdigheter til støtte for ingeniørvedlikeholdsfeltet.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Online sertifikat i optisk ingeniørfag
  • USA Online, USA
 • 52857WA Advanced Diploma of Plant Engineering
  • Online
  • Brisbane City, Australia
 • Associate Degree i Automated Manufacturing Systems Technology
  • Appleton, USA