Italiensk matlagingskurs
Accademia Leonardo Salerno
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Salerno, Italia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
EUR 550 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kurset Cucina di Classe
Accademia Leonardo har lansert et prosjekt kalt Cucina di Classe. Prosjektet inkluderer et kurs med italiensk leksjoner om morgenen, etterfulgt av matlagingskurs undervist av kokker som har nasjonal og internasjonal erfaring.
Kurset foregår mandag til fredag fra 9:00 til 14:30 og er delt i to deler: fra 9:00 til 11:00 vil du delta på et italienskkurs på Accademia Leonardo som vil fokusere på profesjonelt vokabular brukt på kjøkkenet .
Det er en 15-minutters pause, deretter holdes matlagingskurset fra 11:15 til 14:15 på Accademia
Leonardos kjøkken. I løpet av matlagingskurset vil studentene få muligheten til å lære de grunnleggende teknikkene i det italienske kjøkkenet.
På slutten av hver leksjon skal elevene smake på rettene de har laget.
Kursorganisering
Eksempel:
- I LEKSJON
Italienskkurs: Italiensk språk brukt på kjøkkenet: verb, adjektiver og substantiver brukt på kjøkkenet. Verktøy som brukes på kjøkkenet. Jobber og yrker: kokken.
Matlagingsleksjon: LAND OG SJØMAT FORretter - II LEKSJON
Italienskkurs: Pastaens og pizzaens historie, de forskjellige pastatypene, pizza og festligheter.
Matlagingskurs: HÅNDLAG PASTA OG PIZZA - III LEKSJON
Italienskkurs: Les oppskrifter, gi instruksjoner, beskriv ingredienser, les og forstå en meny. De viktigste italienske restaurantene og barene.
Matlagingskurs: RIS OG RISOTTI - IV LEKSJON
Italienskkurs: Ekspresskvantitet, fisketyper, middelhavsdietten.
Matlagingskurs: FISK - V LEKSJON
Italienskkurs: Kultur og smak
Matlagingskurs: KJØTT
Kurset går fra mandag til fredag fra 9:00 til 14:15
- 09:00 – 11:00 – Italienskkurs på Accademia Leonardo
- 11:00 – 11:15 - Kaffepause
- 11:15 – 14:15 – Matlagingskurs i Cucina di Classe
- 14:15– 15:15– Smaking av retter tilberedt på Cucina di Classe-kjøkkenet
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Ekspert i digitale verktøy innen turisme og gastronomijournalistikk fra Rey Juan Carlos University: Fra sosiale nettverk til nevromarkedsføring
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
University Extension Course Design av laktosefrie menyer i restauranter
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
Universitetsutvidelseskurs Opprettelse av en gastronomisk merkevare
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer