Keystone logo
Acorn House College EN NIVÅ INTENSIV
Acorn House College

EN NIVÅ INTENSIV

Southall, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

A-nivå intensivkurset er designet for å imøtekomme studenter som ikke har oppnådd det resultatet som deres foretrukne universitet krever, har flyttet til Storbritannia fra andre land eller har hatt en avbrutt utdanning. Studenter som studerer A-nivå intensivkurs, vil dekke to års innhold på ett år og gjennomføre omfattende eksamensforberedelser. For å støtte studiene vil studentene gjennomføre uavhengige studietimer hver uke for å sikre at de utfører tilstrekkelig uavhengig læring etter deres faglige mål og arbeidssett. Kurset fremmer utviklingen av kritiske ferdigheter som resonnement, forskning og uavhengig tanke.

Personlig utvikling er en integrert del av A-nivå intensivkurset. Studentene vil lære om et utall emner, inkludert, men ikke begrenset til, sunn livsstil, økonomistyring og stresshåndtering. Gjennom programmet Thinking in Character (TiC) oppfordres studentene til å ombestemme seg for å overvinne barrierer og oppnå suksess. I tillegg vil høgskolen introdusere studenter for emnet karriere for å hjelpe dem med å identifisere sine fremtidige mål og, enda viktigere, en vei for å nå dem.

TEMA

BIOLOGI

BUSINESS STUDIER

KJEMI

ØKONOMI

MATEMATIKK

FYSIKK

Psykologi

Andre emner er tilgjengelige på konsultasjon: Sosiologi, historie, engelsk litteratur, videre matematikk, regjering og politikk. IKT-tilbud og sosiale, moralske, åndelige og kulturelle emner vil bli innebygd i fagplaner.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Avansert strategisk forsyningskjedestyring
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Essentials for Facilities Management
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
  • Facilities Management Excellence
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland