Keystone logo
Acudemy

Acudemy

Acudemy

Introduksjon

Enkel, effektiv

Acudemy er en treningsleverandør basert i Sentral-London som spesialiserer seg på akkreditert og skreddersydd opplæring. Populære kurs vi dekker inkluderer regnskap

106224_pexels-photo-1438072.jpeg

Hvem vi er

Acudemy Ltd er et opplæringssenter basert i sentrale London som spesialiserer seg på akkreditert og skreddersydd opplæring for små bedrifter og enkeltpersoner.

Etablert av profesjonelle regnskapsførere og Senior Business Entrepreneurs ønsker å øke og utvide deltakelse og oppnåelse av mennesker i bransjen, og dermed bli en verdifull ressurs for arbeidsgivere.

Acudemy tilbyr akkreditert og skreddersydd opplæring i populære forretningskategorier som regnskap og finans, salg og markedsføring og prosjektledelse. Vi tilbyr kortere kurs, helgkurs og interntrening på vår treningssenter i London eller på et sted du ønsker.

Vårt oppdrag

Med et team bestående av fagfolk og ledende næringseiere er vårt oppdrag å aktivere og oppmuntre folk i bransjen til å delta i opplæring og maksimere sine prestasjoner. En ubestridelig verdifull ressurs for alle typer selskaper, vårt navn vil være iboende forbundet med overlegen trening.

Acudemy Training fungerer i henhold til et etos basert på strenge verdier.

Treningsverdier

 • Gi deltakerne et miljø som vil styrke dem samtidig som de utvikler sine ferdigheter
 • Å fungere som katalysator for effektive partnerskap mellom arbeidsgivere og ansatte
 • Belønne engasjement, engasjement og innsats ved å tilby best-in-class trening
 • Forpliktet til å oppfylle kundenes behov og forvalte forventningene til både elever og arbeidsgivere
 • Arbeider i henhold til beste praksis
 • Feire suksessen til andre

Våre opplæringsprogrammer er utviklet for å styrke elevene, slik at de kan oppnå sine pedagogiske og karriere mål. Vi bygger lyse futures ved å lette deltakerne med ferdighetene til å skape en unik kombinasjon av fordeler for seg selv og deres arbeidsgiver.

106226_pexels-photo-1153213.jpeg

hvorfor velge oss

Siden 2013 har Acudemy Training gitt akkreditert og skreddersydd opplæring på tvers av spesialiteter som regnskap og økonomi, ledelse og ledelse. Her er tre små ting som gjør trening med Acudemy spesiell.

Oppnå karrieremålene dine

Vår tjeneste er spesielt utviklet slik at enkeltpersoner kan oppnå sine pedagogiske og karriere mål ved å bruke vår praktiske treningsprogrammet tilnærming, som er strukturert for å oppmuntre deltakerne til å videreutvikle sin teoretiske kunnskap via en praktisk applikasjon.

Ideell for de som ønsker å fremme sin egen utvikling.

fleksibel

Vårt fokus er veldig på å tilby fleksible læringsalternativer i mindre grupper, og dermed sikre maksimal samhandling og deltakelse av kandidater. Vi tar også tid til å overvåke kostnadene våre, fordi en av våre styrker sikrer at våre kurs er rimelige for alle karriere-drevne kandidater, uansett deres kunnskap eller erfaring.

Eksepsjonell støtte

Vårt erfarne team er alltid til stede for å hjelpe. Våre eksepsjonelle nivåer av støtte og veiledning betyr at når du trenger råd eller oppmuntring, vil vi være der ved siden av deg. Enten du vil forbedre dine karrieremuligheter, få den forfremmelsen, komme tilbake til jobb eller bare skille seg ut fra mengden, kan Acudemy hjelpe deg som ingen andre kan.

106225_pexels-photo-1096773.jpeg

Steder

 • London

  Acu Empire House, Grays Inn Road,225, WC1X 8RH, London

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål