Keystone logo
Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Aeropole Flight Training

Introduksjon

Aeropole" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/37/37618_Crew.jpg" alt="Aeropole" />

Om alt = "Aeropole

alt = "Aeropole er et førsteklasses flyakademi grunnlagt i 2010. Vi er spesialister i pilotopplæring for teknisk avanserte fly. Vi driver en flåte av moderne diamanter med Helsinki-Malmi, Finland, som hovedbase. Vår godkjente organisasjon med sin høyt kvalifiserte og erfarne instruktører er tilgjengelige og klare til å dekke dine spesifikke behov, enten du er ny innen luftfart eller flygerpilot.

Vårt mål

Vi på alt = "Aeropole brenner for å gi deg utmerket flyopplæring. Vårt mål er å være den største flyskolen i Finland når det gjelder kvalitet. Vårt løfte til deg er å tilby overlegen kvalitet innen kundeservice, trening, utstyr og personale.

1. Utmerket kundeservice

Vi vil bare gi løfter som vi kan holde. Dette betyr to-point og rettferdige treningsavtaler, lettfattelige priser og åpen kommunikasjon når ting endrer seg. Treningsplaner er individuelt tilpasset dine behov, det være seg i løpet av vanlig arbeidstid eller kvelder og i helgene.

2. Kvalitet på trening

Vi har en høyst pedagogisk tilnærming til trening. Vi er ikke her for å vise frem flyferdighetene eller erfaringene våre, men for å trene studentene våre til å være trygge og selvsikre piloter, enten flygingene deres er profesjonelle eller til fritid. Vi har tatt en ny tilnærming til et trenings- og kvalitetssystem som vi ikke har sett på noen annen finsk flyskole før. Våre undervisningsmetoder er prøvde og testede systemer i verdensklasse, som vi har tilpasset og forbedret videre for det lokale nordiske miljøet - og de overholder og overskrider europeiske luftfartsbestemmelser.

3. Moderne fly

Flyene våre er toppmoderne, perfekte for trening og har en ekstremt god sikkerhetsrekord (faktisk de beste i bransjen.) Vi tør påstå å drive den nyeste og mest moderne treningsflåten i Finland i vår priskategori . Alle studentene våre blir oppfordret til å trene på glass cockpitfly, og vi lærer også på tradisjonelle instrumenter, for å gi studentene alle de ferdighetene de trenger.

4. Profesjonelle og talentfulle instruktører

Instruktørene våre har hundrevis, om ikke tusenvis av timers erfaring som instruktører, og de fleste har flyfarts- eller charterflyfaring. De er med oss fordi de synes lærerik og givende og brenner for kvalitet - ikke bare for å gjøre opp flere flytimer. Når det er sagt, hviler ikke kvaliteten på instruksjonene på skuldrene til den enkelte instruktør, men pleies av vår metodiske tilnærming til kvalitet i vår organisasjon og læring.

Vår tro er at den eneste måten å være på topp er å erkjenne det faktum at vi alle er på en endeløs læringsreise - fortreffelighet kommer gjennom utholdenhet og kontinuerlig forbedring. Ikke la denne besettelsen av oss forhindre deg i å glede deg over det du skal oppleve med oss: spenning og moro er en uatskillelig del av å fly, enten du er en ambisiøs privatpilot eller starter en ny og givende karriere innen luftfart. La oss guide deg gjennom disse opplevelsene trygt!

Hvem er vi?

Vi er luftfarts- og forretningsfolk med komplementære bakgrunner: flyger- og charterpiloter, karriereinstruktører, flyingeniører, forretningsførere og gründere. Vi var frustrerte over mangelen på en flyskole som virkelig var interessert i elevenes læring og kundeservice, så vi grunnla en. Vi er kanskje ikke den billigste flyskolen rundt, men vi prøver absolutt å være best!

godkjenninger

  • EASA ATO Certificate FI.ATO.2016 - Finsk CAA-godkjenning for alle kurs under en Godkjent opplæringsorganisasjon (ATO) under European Aviation Safety Agency (EASA) regler.
  • EASA ATO Certificate DK / ATO / 011 - Dansk CAA-godkjenning for alle kurs under en Godkjent opplæringsorganisasjon (ATO) under European Aviation Safety Agency (EASA) regler.

Steder

  • Helsinki

    Helsinki-Malmi Airport Main terminal, 00700, Helsinki

    Spørsmål