Italiensk kulinarisk program
ALMA - The School of Italian Culinary Arts
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Parma, Italia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 28 / per course
Søknadsfrist
01 Mar 2024
Tidligste startdato
30 Apr 2024
Introduksjon
Det NYE italienske kulinariske programmet, organisert i to pedagogiske enheter, er det perfekte kurset hvis du er ute etter en ekte full fordypning i italiensk mat og en komplett studieopplevelse for å bli en profesjonell kokk for italiensk mat.
Det italienske kulinariske programmet er et langsiktig/ettårig kurs: fra det grunnleggende, går det opp til det avanserte nivået og tilbyr en full og profesjonell italiensk mat- og matopplevelse.
Designet for å tilby en «kjærlighet-ved-første-blikk»-opplevelse av det italienske kjøkkenet, studenter vil kunne delta på opplærings- og demonstrasjonstimer samt reise gjennom Italia sammen med ALMA-lærere og besøke de viktigste italienske matfortreffene, mat- og vinprodusenter , og matmarkeder.
Dette er et mesterkurs i italiensk mat designet for internasjonale studenter: en mulighet til å leve det italienske kjøkkenet fra et privilegert synspunkt, lære de best avanserte teknikkene med ALMA kokketrenere, jobbe med utmerket råmateriale under treningstimer, og møte største italienske kokker, oppdage og smake på de typiske regionale produktene under ekskursjonene og besøke produsenter rundt den italienske matdalen.
Det italienske kulinariske programmet (enhet I og enhet II) er akkreditert av Region Emilia Romagna og utsteder sertifikater som er anerkjent over hele Europa.
Karrieremuligheter
- Fine restauranter og stjernerestauranter
- Hotell- og restaurantkjeder
- Cateringbedrifter
- Mat industri
Galleri
Læreplan
Programstruktur
Enhet I - Fundamentnivå
- 2 måneders boligfase i ALMAs lokaler + 1,5 måneders traineeship i italienske restauranter
Programmet starter med det grunnleggende, og kombinerer leksjoner i ALMAs lokaler og ekskursjoner rundt i Italia, for en første tilnærming til italiensk mat og kulinariske teknikker. Det kreves ingen tidligere erfaring fra cateringverdenen. Enhet I avsluttes med en sluttvurdering av hver enkelt elevs vei for å verifisere tilegnete ferdigheter.
På slutten av enhet I vil du få utstedt deltakelsesbeviset "Fundamentals of Italian Cuisine -products & techniques" og ferdighetsbeviset.
Enhet II - Avansert nivå
- 4 måneders boligfase i ALMAs lokaler + inntil 4 måneders traineeship i italienske restauranter.
Kurset er designet for å gi internasjonale studenter ikke bare teoretisk og praktisk opplæring i avansert italiensk mat, men en omfattende italiensk opplevelse. Kombinasjonen av italiensk kulinarisk kultur, språk, historie, vin og ekskursjoner sammen med profesjonell opplæring i en av de beste italienske restaurantene er en perfekt måte å lære å bli en ekte profesjonell innen italiensk mat.
ALMA forbeholder seg retten til å ta opp studenter direkte til enhet II avhengig av tidligere erfaring: en cv og motivasjonsbrev kreves.
Avsluttende grad
- Profesjonelt diplom "Profesjonell av det italienske kjøkkenet - avansert nivå"
- Sertifikat for profesjonell kvalifikasjon av " Operatore alla Produzione Pasti – Nivå EQF 4"
Opptak
Program undervisningsavgift
Fasiliteter
Gjennomføring av programmet
vanligvis deltar elevene på undervisning 4/5 dager hver uke, 6-8 timer per dag – men hyppigheten kan variere litt avhengig av nasjonale helligdager og skolestengningsdager.