Keystone logo
Arcadia University The College of Global Studies STUDIE UTENLANDS PÅ BANGOR-UNIVERSITET
Arcadia University The College of Global Studies

STUDIE UTENLANDS PÅ BANGOR-UNIVERSITET

Glenside, USA

Request duration

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Bangor University ligger mellom de snødekte fjellene i Snowdonia og den robuste, vakre kystlinjen i Nord-Wales. Kvaliteten på utdanningen, utmerket undervisning og det blomstrende studentmiljøet gir et levende semester på et av verdens mest naturskjønne steder. Meld deg på klasser over Bangors utvalg av akademiske avdelinger, inkludert de som er vert for forskning i verdensklasse. Studer her og opplev en del av verden full av Arthur-myter og legender — Wales tilbyr mye å utforske, med tusen år gamle slott og middelalderbyer som Chester og York innen lett reiseavstand. Store byer som London, Liverpool, Manchester og Dublin er bare noen få timer unna. Anta at du er en student som ser etter en oppslukende opplevelse, nyter uavhengighet og tiltrekkes av livsstilen til en rimelig mindre by med en blanding av vennlig, landlig og urbane opphold. I så fall kan Bangor være akkurat det du leter etter.

Du vil ta 3-6 klasser per semester for totalt 12,5-15 studiepoeng per semester.

Som en Arcadia-studie i utlandet vil du også støtte Arcadia-ansatte i London Centre for å hjelpe deg med å bosette deg og nyte semesteret ditt.

Bangor er vert for den største havvitenskapelige avdelingen i Europa. Vårsemesterstudenter har muligheten til å studere på Bangors havgående forskningsfartøy og forskningssenter på Isle of Anglesey.

Bangor rangerer først i Storbritannia for klubber og foreninger, og gir hundrevis å velge mellom. Du kan bli involvert i et variert område av aktiviteter, prosjekter, frivillighet, klubber og idrettslag. Universitetet tilbyr fremragende sportsfasiliteter for en rekke sportslige og utendørs sysler og Pontio Arts Center for profesjonelle turer og en kino på campus.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Associate of Applied Science i bedriftsledelse
    • Hanceville, USA
  • Associate in Science in Business Administration for Transfer
    • Alameda, USA
  • Associate of Science in Business Administration
    • Oakland, USA