Keystone logo
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Arts University Bournemouth - Summer Courses

Introduksjon

Eksperiment. Spørsmål. Utfordring. Skape. Bare noen av tingene du vil bli oppmuntret til å gjøre på våre sommerkurs.

Skrevet av våre kursteam, som underviser i våre heltidsstudier, og støttet av besøkende veiledere, spesialistteknikere og studenter, gir våre svært praktiske kurs deg mulighet til å utforske en rekke tilnærminger til kreativ tenkning og utforming i en rekke kunst skjemaer.

I tillegg til å lære om kreative teknikker og prosesser, har våre sommerkurs som mål å øke din tillit til dine kunstneriske evner, og gi deg muligheten til å ta en mer informert beslutning om fremtiden din.

Du kan registrere deg for å forbedre din kunstportefølje , for å supplere universitetssøknaden din eller fordi du vil berike din CV eller interesse for den kreative verden.

Kursene våre tiltrekker seg unge studenter, kreative fagfolk og frilansere fra Storbritannia og over hele verden fra en rekke aldre, bakgrunner og erfaringer.

Våre tre ukers kurs er åpne for alle entusiaster fra 13+, 15+ og 18+; det er ingen øvre aldersgrense.

Sommerkursene våre gir deg muligheten til å:

 • Utvikle nye kreative ferdigheter og teknikker
 • Forbered deg på et kunstkurs på universitetet
 • Lær av kreative eksperter
 • Erfaring med å studere ved et britisk kunstuniversitet
 • Øk karrieremulighetene dine
 • Del ideer og ferdigheter med studenter fra hele verden
 • Tilbring tid på et av Storbritannias beste sommerdestinasjoner
 • Få råd om porteføljer og støtte for universitetssøknader
 • AUB -attest

Vanlige spørsmål

Hvis spørsmålet ditt ikke er dekket, kan du imidlertid kontakte oss på [email protected] eller ringe +44 1202 363831/363823. Du kan også skype oss: summercoursesAUB.

Hvem kan delta på et AUB -sommerkurs?

Sommerkursene våre er åpne for alle kreative entusiaster

Yngre studenter kan delta på vår Creative Arts Summer School , designet for entusiastiske reklamer i alderen 14-16 år (juni-kurs) og 13-14 år (juli-kurs).

Kursene tiltrekker seg studenter, kreative fagfolk og frilansere i alle aldre fra Storbritannia og over hele verden, med en rekke bakgrunner og erfaring.

Sommerkursene våre har godt av å inkludere en slik blanding av mennesker som kan lære og samarbeide sammen.

Er det spesifikke opptakskrav til sommerkursene?

Det er ingen formelle opptakskrav til våre sommerkurs, ettersom vi vil at studenter og reklamer skal dele og lære uansett bakgrunn eller tidligere erfaring.

Kursene er svært praktiske og skrevet for de med stor interesse for kreativitet; Vi forventer ganske enkelt at sommerstudenter skal være entusiastiske og villige til å lære som enkeltpersoner og som en del av et team.

Du trenger ingen tidligere kvalifikasjoner for å bli med på våre kurs.

Hvilket språk holdes kurset i? Trenger jeg et sertifikat eller engelsk eller Ielts -test for å delta?

Alle sommerkursene undervises på engelsk.

Det er ingen formelle engelsk opptakskrav, men vi anbefaler at du har et mellomnivå i engelsk for å dra full nytte av din erfaring på våre sommerkurs og kunne kommunisere med kurslederen og medstudenter.

Hvis du er i tvil om engelsk er bra nok, vennligst send oss en e -post på [email protected] for råd.

Hvor mange mennesker vil være på kurset mitt?

Kursene våre er veldig populære, men for å sikre at du har en flott kursopplevelse og nok kontakttid med læreren din, holder vi klassestørrelsene små.

Klassetall vil variere avhengig av emnet, men sommerkurs har vanligvis mellom 15 - 25 studenter per kurs, med kursleder, kursassistent og AUB -studentambassadører for å støtte deg.

Hvordan bestiller jeg et sommerkurs?

Alle sommerkurs kan enkelt bestilles via vår nettbutikk med debet- eller kredittkort.

Hvis du ikke kan betale online, ber vi deg om å fylle ut et bestillingsskjema, og vi vil gi deg våre bankkontodetaljer slik at du kan ordne en bankoverføring (vær oppmerksom på at det vil være ekstra bankgebyrer å betale hvis du velger dette metode).

Send en e -post til [email protected] for et bestillingsskjema.

Du kan finne ut mer om hvordan du bestiller her .

Jeg er en internasjonal student - trenger jeg visum for å ta et sommerkurs?

Hvis du ikke har et UK/EU/EØS -pass, trenger du et visum som lar deg studere her for å ta et av våre kurs.

Flertallet av internasjonale studenter som har tenkt å studere et kort sommerkurs i Storbritannia, kan gjøre det ved å bruke et korttidsstudievisum.

Det er imidlertid ditt ansvar å avgjøre om du må søke om visum på forhånd og å gi tilstrekkelig tid til å skaffe visum.

Du bør gi tilstrekkelig tid til å skaffe deg nødvendig visum før du går på sommerkurset, og universitetet vil gi et bekreftelsesbrev for visumstøtte når du har mottatt full betaling.

Se den britiske regjeringen Visa & Immigration -nettstedet for avklaring av visumkrav og andre støttedokumenter du måtte trenge.

Alle visum og reisedokumenter for å bekrefte kvalifisering vil bli sjekket enten ved ankomst til universitetsovernatting eller den første dagen ved registrering. Hvis du ikke har riktig visum, vil vi ikke kunne tillate deg å delta på kurset, og du vil heller ikke være kvalifisert for refusjon.

Hvis du søker om visum og trenger dokumenter for å bekrefte reise- og kursopplegg for å sikre visumet, vennligst merk at kursbekreftelsesbrev for visumsøknader bare vil bli utstedt når kursavgiftene og eventuell overnatting du har bestilt er betalt i sin helhet.

Hva annet må jeg betale for?

Sommerkursene våre er fullt inkluderende med alt materiale og ressurser inkludert.

For de som bor på overnattingsstedet vårt, tilbys frokost og lunsj (mandag - fredag), så studentene trenger bare ekstra penger for kvelds- og helgemåltider. Det er lurt å ta med litt ekstra hvis du planlegger å handle gaver, personlige kjøp, ekstra snacks og helgeaktiviteter.

Hvis du bor lokalt eller har valgt å bestille sommerkurset og ordne overnatting uavhengig, bør du tillate tilstrekkelige midler til lunsj og andre måltider, aktiviteter eller personlige kjøp som kreves.

Hva får jeg på slutten av kurset?

Du vil bli utstedt et AUB -sertifikat for oppmøte når du har fullført kurset.

Du kan bruke dette til å bevise arbeidet, som kan legges til din portefølje eller cv. Du er også kvalifisert til å søke om studiepoeng for hjemmeuniversitet for å studere du for tiden (f.eks. Som studie i utlandet ved et annet universitet, eller en student som tar IB for CAS -studiepoeng).

Avhengig av sommerkurset du har tatt, vil du også ha muligheten til å ta med deg arbeidet du har produsert i løpet av din tid.

For eksempel vil sminkeelever ha skissebøker og et sett med digitale utskrifter av ferdige stiler fra fotoshoots, film- og animasjonsstudenter vil ha kortfilmer, motestudenter kan ta med seg det ferdige moteplagget, så vel som motefolioene sine osv.

Steder

 • Bournemouth

  Arts University Bournemouth Fern Barrow Road Poole, BH12 5HH, Bournemouth

Spørsmål