Keystone logo
Arkansas State University - Beebe

Arkansas State University - Beebe

Arkansas State University - Beebe

Introduksjon

Arkansas State University - Beebe ( ASU-BEEBE ) er en samfunnshøgskole i Central Arkansas som fokuserer på å transformere liv gjennom læringsopplevelser av høy kvalitet.

Våre uttalelser om misjon og visjon bærer ansvar, tradisjoner og fremtidsrettet eksemplifisert av alle tilknyttet institusjonen. Støttet av våre kjerneverdier, fortsetter vi å være en vei for oppadgående mobilitet og realisering av menneskelig potensial for så mange i Central Arkansas og utover.

Arkansas State University - Beebe tilbyr grader og sertifikater som tilknyttede grader, tekniske sertifikater og sertifikater for ferdigheter. Associate Degree-programmene varer i to år for heltidsstudenter. Programmene inkluderer liberal arts and science, generelle studier og humaniora, helsefag, virksomhet, ledelse og markedsføring.

Arkansas State University - Beebe tilbyr 2 + 2 programmer tilknyttet andre høyskoler og universiteter for å forfølge en bachelorgrad. Studentene vil bli tildelt en akademisk rådgiver som vil jobbe med dem med sine mål og 1 + 2-programavtalene, slik at de bare tar overførbare klasser og jobber mot den valgte graden. Studentene kan oppnå kandidatgrad og utdannelse fra Arkansas State University ved å ta kurs på Degree Center på Arkansas State University - Beebe campus gjennom et partnerskap mellom A-State og ASU-BEEBE . A-State kurs tilbys gjennom on-site, interaktiv video og online instruksjon.

Steder

Steder
  • West Iowa Street,1000, 72012, Beebe

  • Peach Street,610, 72012, Beebe

  • 101 River Crest Heber Springs, AR 72543, 72543, Heber Springs

  • 1490 Vandenberg Blvd Suite 115 Jacksonville, AR 72099, 72099, Jacksonville

  • 1800 East Moore Avenue Searcy, AR 72143, 72143, Searcy

Spørsmål