Keystone logo
Australian Institute Of Creative Design Diploma of Photography and Photo Imaging
Australian Institute Of Creative Design

Diploma of Photography and Photo Imaging

Online Australia

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Dette kurset er utviklet for å utvikle kunnskapen din om dagens trender innen fotografering, lære å tolke oppdragsoppgaver for bildebehandling, konsultere kunder for å avgrense målene for fotograferingsoppgaver, velge passende teknologier og arbeidsflyter for å ta bilder, benytte estetisk, konseptuell, komposisjonell og tekniske ferdigheter til å ta bilder og gi deg eksponering for en rekke fotograferingsstiler.

I løpet av kurset vil du lære aspektene ved kommersiell portrett og kunstfotografering. Du vil arbeide med temaer som sports- og actionfotografering, landskap, natur, arkitektur, interiør, mote, glamour, arkivbilder og eventfotografering. Du vil også lære omfattende digitale ferdigheter etter produksjon med Adobe Photoshop, slik at du kan lage dynamiske bilder for å bygge en profesjonell og mangfoldig portefølje av arbeid.

Diploma of Photo Imaging reflekterer en god kunnskapsbase og en rekke spesialiserte og tekniske kompetanser.

Dette kurset tilbyr regelmessige bransjeutflukter og stedfotograferinger, noe som gir deg gode muligheter for porteføljeutvikling. En vekt på næringsengasjement og utenomfaglige prosjekter oppfordres til alle studenter for å fremme suksessmuligheter. Gjennom hele kurset vil du ha mange muligheter til å jobbe med studentene våre som studerer på kurs i mote, sminke, skjønnhet, styling og interiørdesign, noe som gir deg ytterligere muligheter og erfaring.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Associate of Arts in Digital Imaging
    • Berkeley, USA
  • Associate of Arts in Applied Photography
    • Santa Barbara, USA
  • Sertifikat for prestasjon i anvendt fotografi
    • Santa Barbara, USA