Sertifikat III i kommersiell matlaging
Australian Institute of Technical Training (AITT)
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Melbourne, Australia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Denne kvalifiseringen gjenspeiler rollen til kommersielle kokker som bruker et bredt utvalg av velutviklede matlagingsferdigheter og god kunnskap om kjøkkenoperasjoner for å tilberede mat og menyelementer. Ved bruk av skjønn og skjønn jobber de med en viss uavhengighet og under begrenset tilsyn ved hjelp av planer, retningslinjer og prosedyrer for å veilede arbeidsaktiviteter. Denne kvalifiseringen gir en Pathway til å jobbe som kommersiell kokk på restauranter, hoteller, klubber, puber, kafeer og kaffebarer.