Keystone logo
Australian Technical College Western Australia

Australian Technical College Western Australia

Australian Technical College Western Australia

Introduksjon

Australian Technical College Western Australia (ATCWA) ligger i 8 Francis Street, Perth, WA 6000. ATCWA tilbyr en rekke kurs i forretnings-, ledelses- og gjestfrihetsstrømmene.

Vi tilbyr et trygt og sunt treningsmiljø med kvalitetsutstyr og ressurser, med fokus på vårt hovedmål, som er å utdanne studenter slik at de kan nå ytterligere i karrieren og livet.

Vi sørger for at alle kurs er riktig strukturert og at all opplæring og vurdering har den nødvendige kvaliteten og integriteten. Kursene våre tilbyr en blanding av teoretiske og praktiske aktiviteter for å hjelpe studentene med å lære og støtte dem i møte med de valgte kvalifikasjonsresultatene. Våre trenere og assessorer er høyt kvalifiserte fagpersoner med nåværende bransjeerfaring. Vårt aktive engasjement med interessenter sørger for at vi alltid er oppdatert med de nyeste bransjestandardene.

Vi er kjent for vårt vennlige, omsorgsfulle og imøtekommende ansikt, som får oss til å fremstå som “førstevalget” innenfor målmarkedet. Vi streber kontinuerlig etter å gi studentene en best mulig pedagogisk opplevelse, samtidig som vi sørger for at vi har det gøy underveis.

Steder

  • Perth

    Francis Street,8, 6000, Perth

    Spørsmål