Kokkekunster
AVTEC-Alaska'S Institute Of Technology
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Online USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Programmet vårt fremhever kompetansebasert opplæring gjennom progressive læringsenheter. En stor del av opplæringen vil foregå i våre opplæringskjøkken, og gir studentene mye “kjøkkentid” for å la ferdighetsnivået vokse. Ved å bruke en "praktisk" tilnærming til matproduksjon, vil studentene jobbe individuelt eller i små grupper. I tillegg er “Core” kulinariske faglige ferdigheter innlemmet i studentens opplæringsplan. Disse ekstra ferdighetsklassene vil omfatte ernæring, innkjøp og lager, restaurantadministrasjon, meny og andre "kjerneklasser".
Hver fokusenhet starter med kulinariske grunnleggende klasser. Påfølgende matproduksjonsklasser utvikler mer avanserte teknikker og gir en grundigere evaluering av studentene.