Diplom i kulinarisk kunst
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Lucerne, Sveits
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 - 3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Diplom kulinariske kunst
BHMS Diploma in Culinary Arts introduserer studenter til verden av matproduksjon gjennom grunnleggende operasjonelle teknikker og praktisk kompetanse opplæring. Høydepunkter i dette 1-årige kurset inkluderer klassiske europeiske matlagingsmetoder, kutt, lager og sauser som grunnstein. Patisserie ferdigheter er utviklet gjennom to spesialiserte kurs og næringslivets nødvendigheter av mattrygghet og ernæring blir undervist i forberedelse til studentens første bransjeopplæring.
BHMS kulinariske fasiliteter
BHMS oppgraderte sine kulinariske fasiliteter og la til et nytt, state-of-the-art treningskjøkken til eksisterende produksjonskjøkken. I dette stressfrie miljøet har kulinariske studenter i hvert år av programmet muligheten til å skaffe seg og utøve kjente kulinariske ferdigheter og kompetencer før de setter på dem i et ekte matproduksjons kjøkkenmiljø.
Diplom i kulinarisk kunst
Dette 6-12-måneders Diploma in Culinary Arts-programmet introduserer studenter til verden av matproduksjon gjennom grunnleggende operasjonsteknikker og praktisk kompetanseutdanning. Studentene blir introdusert til de grunnleggende matlagingsmetoder, kjøkkenutstyr, maskiner og kjøkkenutstyr, samt oppskrifter og kjøkkenprosedyrer. Studentene lærer også hvordan man bruker matredienser, utvikler sine ferdigheter i å utnytte kjøkkenutstyr og redskaper, lære å lage grunnlagre, supper, sauser og salater og bli kjent med kjøkkenterminologi, ernæring og kjøkkenregnskapsprinsipper. Etter vellykket gjennomføring av de første 6 månedene av diplomstudiene kvalifiserer studentene seg for en 4-6 måneders betalt praktikplass i en av de mange kjente sveitsiske spisesteder.
Høyere Diplom i Kulinarisk Kunst
Dette 6-12-måneders høyere diplom i kulinarisk kunst bygger på studentens grunnleggende forståelse av internasjonale kulinariske prinsipper som er oppnådd på diplomnivå (1. studieår). Studentene undersøker europeiske og etniske retter ved å forberede et bredt spekter av oppskrifter, inkludert typiske forretter, fisk, vegetarisk, hovedretter, samt bakverk og desserter. Studentene lærer også kommunikasjons- og ledelsesevner, ledelse og samarbeid og gjesteforbindelser. Etter vellykket gjennomføring av de første 6 månedene av høyere diplomstudier kvalifiserer studentene seg for en 4-6 måneders betalt praktikplass i en av de mange kjente sveitsiske spisesteder.
Direkte tilgang til kulinarisk kunst
Direkte opptaksstatus i Higher Diploma in Culinary Arts-programmet gis søkere som har fullført minst ett akademisk år med kulinarisk utdanning (med engelsk som studiemedium) på en akkreditert institusjon og holder et verifisert matlagingsarbeidsbevis fra en topp -klassehotell eller en restaurant.
Formålet med programmet
The BHMS Diploma i Culinary Arts-programmet er spesielt utviklet for unge voksne som ønsker å komme inn på gastronomiområdet. Programmet gir studentene praktisk og profesjonell kjernekompetanseopplæring i matopprettelse, slik at de er i stand til fullt kompetent til å bidra til næringen. Dette bærer stor verdi og prestisje med arbeidsgivere over hele verden. Det kan også være til nytte for folk som ønsker å skaffe seg nødvendig spesialkunnskap når de vurderer å åpne sin egen kulinariske eller cateringvirksomhet. Studenter med de nødvendige kvalifikasjoner kan gå inn i programmet i det andre året. Dette første året programmet introduserer potensielle studenter til den fantastiske verden av mat og matproduksjon. Den lærer grunnleggende matproduksjonsteknikker og lar elevene forstå hva kravene er at industrien krever fremtidige culinarians. Dette grunnkurset forbereder en student til sin første praktik i et kommersielt kjøkken og vil tillate ham / henne å utvikle selvtillit, samarbeidskapasitet, kunnskaper og ferdigheter for å overleve i kjas og mas i et stort, fullt funksjonelt kjøkken.
Kursinnhold
KODE |