Keystone logo
Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Business Academy Aarhus

Introduksjon

Business Academy Aarhus utvikler og tilbyr praksisorienterte høyere utdanningsprogrammer. Med mer enn 5000 heltidsstudenter, 3400 deltidsstudenter og ca 400 ansatte er vi et av de største handelshøgskolene i Danmark.

Business Academy Aarhus er en School of Applied Sciences.

I flere europeiske land er dette et engelskspråklig begrep for institusjoner for høyere utdanning. Utdanningsprogrammene vi tilbyr fokuserer på anvendte grader.

Som universiteter tilbyr vi både bachelorprogrammer og kan gi akademiske grader, men vi tildeler ikke master- eller doktorgrader.

I tillegg til dette tilbyr vi også etterutdanning og deltidsstudier på bachelornivå og kortsiktige kurs for personer som trenger å styrke sine kvalifikasjoner på jobben (kun på dansk).

Våre programmer kombinerer teori med praksis.

Vi prioriterer undervisning i små team, gruppearbeid, prosjektarbeid, samarbeid med næringslivet, realistiske saker og obligatoriske praksisplasser. Hvert år drar mer enn 300 av våre studenter til utlandet for en del av programmene sine.

Å utvikle og fullføre programmer må skape verdi for studenter og bedrifter. Med dette i bakhodet gjør vi en dedikert innsats for å anvende våre kvalifikasjoner i forhold til spesifikke innovasjons- og utviklingsprosjekter i en felles innsats med partnerskapsselskaper.

Flere års erfaring med høyere utdanning

Business Academy Aarhus ble grunnlagt 1. januar 2009. Det ble opprettet som en fusjon mellom høyere utdanningsprogrammer fra Aarhus Business College, Aarhus Tech og JU (landbruksskolen). Noen av programmene våre i dag tilbys i samarbeid med Aarhus School of Marine and Technical Engineering.

En fleksibel Pathway til høyere utdanning

Å velge et program er en viktig livsbeslutning, og det er ikke alltid lett å finne ut hvilket program som passer for deg.

På Business Academy Aarhus , University of Applied Sciences, tilbyr vi både Academy Profession -programmer (AP -grad) og bachelorstudier. Et AP -studie tilsvarer de to første årene av et bachelorprogram. Programmet gir kvalifikasjoner i seg selv, men kan også være en dynamisk måte å få en lengre utdannelse. Derfor har du muligheten til å gå ut i arbeidslivet direkte etter avsluttende eksamen, eller du kan fortsette studiene med en bachelorgrad i et av våre toppprogrammer eller ved en annen institusjon i Danmark eller i utlandet.

Studerer ved akademiet

Når du går i gang med et høyere utdanningsprogram, godtar du også at du er ansvarlig for din egen læring. Vår erfaring er at du lærer mest når du er aktivt involvert i undervisningen. Vi gir deg muligheten til å bli aktivt involvert gjennom små klasser på rundt 30 studenter og gjennom prosjektarbeid og case -studier, som er viktige elementer i alle programmer.

Alle programmene våre er nært knyttet til bransjen. Vi kombinerer derfor teori og praksis og underviser hovedsakelig i delene av teorien som du senere kan bruke i arbeidslivet for å løse praktiske problemer. Bedriftsbesøk og gjesteforelesninger er derfor en viktig del av alle våre programmer og prosjekter, og avsluttende eksamensprosjekter er vanligvis basert på praktiske problemer i spesifikke selskaper. Det er rundt 18-25 timer undervisning i uken. Antall undervisningstimer varierer fra uke til uke og fra program til program.

Karrieren starter med utdannelsen din

Uansett om du leter etter praksisplass eller din første jobb etter endt utdanning, kan Business Academy Aarhus 's Career Center gi deg inspirasjon, verktøy og hjelp du trenger. Som akademistudent kan du delta på ulike kurs og workshops som hjelp til søknader, CVer og jobbintervjuer. Vi gir også individuell hjelp og råd.

En verden av muligheter

Å få en god jobb etter endt utdanning er målet for de fleste av akademiets studenter. Noen studenter velger imidlertid å studere videre og kombinere arbeid med et deltidskurs, og noen velger å fortsette sin heltid i Danmark eller i utlandet ved en av de mange utdanningsinstitusjonene som vi har kursgjenkjenningsavtaler med. Du kan lese mer om en jobb og muligheter for videre utdanning under beskrivelsen av hvert program.

Forbered fremtiden for din praksisplass

Som student ved Business Academy Aarhus vil du delta i en obligatorisk praksisplass hvor du vil kunne bruke kunnskapen din i praksis. Denne praksisplassen (vanligvis 3-5 måneder) gir deg en sjanse til å oppleve:

  • Relevant læring i virkeligheten i et selskap
  • Nettverk og erfaring som kan føre til en fremtidig jobb
  • Jobber i et internasjonalt selskap

Hvert år Business Academy Aarhus med mer enn 1000 selskaper i Danmark og i utlandet, for eksempel Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk og Porsche USA.

Praktikum i utlandet

Du kan velge å ta praktikplassen din hvor som helst i verden, og i Europa kan du få et Erasmus -stipend for å dekke kostnadene ved å ta praksisplassen din i et fremmed land. På Business Academy Aarhus samarbeider vi med organisasjoner og selskaper for å hjelpe til med praksisplasser i for eksempel Malaysia, Shanghai, Canada og Tanzania.

Steder

  • Aarhus

    Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences Sønderhøj 30, 8260 Viby J, Aarhus

    Programmer

    Spørsmål