Keystone logo
BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

BAU International University Batumi

Introduksjon

70511_2Q6A1170.JPG

BAU International University, Batumi, er et nyetablert undervisningsuniversitet i Georgia, hvor det tredoble oppdraget med utdanning og forskning utføres med suksess av høyt trent akademisk personell, nyeste teknologi, laboratorier og klasserom. Amerikansk utdanningsprogram oppfyller internasjonale standarder og gjennomføres av utenlandske så vel som georgiske professorer invitert fra forskjellige utdanningsinstitusjoner. Universitetet ligger i samme område hvor sykehuset "Medina" ligger. Dette gjør at vi kan tilby den beste utdannelsen for medisinstudentene, siden de vil få klinisk erfaring fra det første året av utdannelsen. BAU International University, Batumi, er et universitet innenfor BAU Global Network, som består av 9 universiteter, 16 lensmannskontorer og 3 språkskoler fordelt på 9 land over 4 kontinenter. Dette gir en utmerket mulighet for studentene våre til å berike deres kunnskap og erfaring med å lede medisinske og utdanningsinstitusjoner i global målestokk.

70514_2Q6A0986.JPG

Hvorfor BAU BATUMI ?

 1. BAU International University, Batumi er et universitet innen BAU Global Network som består av høyere utdanning institusjoner over hele verden. Dermed har våre studenter unike muligheter til å utvide sin kunnskap og erfaring på en global skala.
 2. BAU International University, Batumi ligger i samme område hvor sykehuset "Medina". Dette vil gjøre det mulig for oss å tilby den beste utdannelsen for medisinstudentene, siden de vil få klinisk erfaring fra det første året av utdannelsen.
 3. Amerikansk utdanningsprogram tilsvarer internasjonale standarder, varer i seks år og gjennomføres på engelsk. I løpet av studiene vil studentene også ta USMLE (USAs medisinske lisensieringsundersøkelse) -kurs. Programmet er internasjonalt akkreditert av WFME.
 4. BAU International University, Batumi, er den eneste universty i Georgia som tilbyr kadaver disseksjon i anatomi.
 5. Professorer inviterte fra Bahcesehir (Istanbul) University og en tilknyttet klinikk Medical Park, samt fra forskjellige georgiske universiteter leder undervisningsprosessen på BAU International University, Batumi. I tillegg er universitetet periodisk vert for kjente leger fra Tyrkia som holder offentlige forelesninger for studenter.
 6. BAU International University, Batumi i seg selv er et moderne anlegg som har den nyeste teknologien, laboratorier og klasserom.
 7. Universitetsstudenter har tilgang til et fysisk bibliotek inne i universitetsbygningen og også til et av de rikeste elektroniske bibliotekene i verden, Bahcesehir University Istanbul Library.
 8. Universitetet har et flerkulturelt miljø som gjør det mulig for våre studenter å møte venner og fremtidige kolleger med forskjellig kultur, tradisjoner og bakgrunn som kommer fra ulike deler av verden.
 9. Universitetet ligger i en av de vakreste byene i Georgia, Batumi, som er et populært turistmål på kysten av Svartehavet. Mens du bor og lærer i Batumi, kan studentene også dra nytte av et trygt miljø og rimelige priser som skaper et mer attraktivt miljø for studenter.
70515_2Q6A0598.JPG

Misjon og visjon

Oppdrag

Oppgaven til LLC “BAU International University, Batumi” er utdanningspolitikk av internasjonale standarder, utarbeidelse av høyt kvalifisert personell, med vitenskapelig visjon og utstyrt med kunnskap om nyskapende teknologier og liberale verdier, som vil være konkurransedyktige både på lokale og internasjonale markeder.

UNIVERSITETets MISSJONSBASERT MÅL ER:

 • levere og utvikle de høyere utdanningsprogrammene;
 • utdanne og trene høyt kvalifiserte menneskelige ressurser for å være konkurransedyktige på det internasjonale arbeidsmarkedet;
 • støtte integrering av utdanningsuniversitetet i det internasjonale pedagogiske og vitenskapelige miljøet;
 • utvikle og implementere felles utdanningsprogrammer og vitenskapelige forskningsprosjekter med de georgiske og internasjonale universitetene;
 • sikre akademisk frihet for professorer og forelesere;
 • etablere studentorientert miljø på universitetet for lærings- og forskningsaktiviteter.

De viktigste målene for universitetet er som følger:

 • konstant forbedring av utdanningsprogrammene og innovativ utvikling av utdanningsprosessen;
 • hensynet til interessene til potensielle arbeidsgivere;
 • maksimal støtte til studenter for å bli profesjonelle;
 • hjelp til å innføre ny kunnskap og vitenskapelig forskning;
 • utvikling av internasjonalt vitenskapelig samarbeid;
 • fremme av studenters mobilitet;
 • hjelp til å utvikle og implementere internasjonale vitenskapelige forskningsprosjekter;
 • støtte fra professorer i fagutvikling
70513_2Q6A1286.JPG

Syn

Det pedagogiske universitetet LLC “ BAU International University Batumi ” støtter global visjon, som er utenfor politiske og kulturelle grenser og respekterer verdighet for mennesker, universelle rettigheter og frihet, uansett kjønn, rase, hudfarge, tilståelse og religion.

Å jobbe ut og oppfylle forente utdanningsprogrammer og vitenskapelige forskningsprosjekter med de georgiske og utenlandske universitetene, stimulerer integrering av studenter og professorlærere i verdens pedagogisk-vitenskapelige sfære.

Målet med universitetet er levering av høy kvalitet på utdanning og utvikling av en bred verdensvisjon, som er basen for fred, velstand og lykke hos menneskene

Steder

 • Batumi

  14 Gen. A. Abashidze St, Batumi, 6010, Batumi

Programmer

  Institusjonen tilbyr også:

  Spørsmål