Keystone logo
Bennington College Historie
Bennington College

Historie

Online USA

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

På Bennington jobber studentene tett med fakultetet for å utforme innholdet, strukturen og sekvensen av studiene og praksis - planen deres - ved å utnytte ressursene i og utenfor klasserommet for å fortsette arbeidet.

Historie er en utfordrende og givende samtale med fortiden. Vårt historiefakultet, som har ekspertise over amerikansk og internasjonal historie, samt tidlig moderne europeisk intellektuell historie, formidler disse dialogene i klasserom som lever med "fortidens fortid" - en rik forståelse av hvordan historiske aktører levde i og engasjerte seg med verdener som var helt forskjellige fra våre egne. Vi introduserer studentene for primærtekstene som vil bli deres samtalepartnere og lette deres evne til å finne mønstre og kongruenspunkter som gjør dem i stand til å fortsette denne samtalen uavhengig.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Sommerskole gammel egyptisk magi og astronomi: tekster og praksis
    • Online Italy
  • Sommerskole Hvordan studere egyptiske mumier: teknikker og instrumenter
    • Online Italy
  • Summer Course - French gastronomy
    • Paris, Frankrike