Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduksjon

Binghamton University, State University of New York (SUNY), er det #1 offentlige universitetet i New York og #52 i USA (Forbes, 2023) og er konsekvent rangert som best verdi blant landets topp 50 offentlige universiteter (US News & World Report). Med 18 000 studenter og studenter, seks skoler og over 130 akademiske programmer, kombinerer Binghamton atmosfæren til en mellomstor institusjon med ressursene til et stort forskningsuniversitet. Det er flere eksklusive honours-programmer og forskningsmuligheter for studenter i alle hovedfag. Binghamton ligger i New York på et campus som ligger i pittoreske bølgende åser, men likevel bare noen få timer fra store bysentre som New York City, Boston og Toronto.

Våre seks boligsamfunn er der du vil bo og få venner i et støttende, sterkt minisamfunn innenfor det større universitetet. Hvert samfunn har sin egen spisesal, personlighet og tradisjoner. Byen Binghamton ligger en kort kjøretur unna, og studentene kan ta bussen gratis for å nyte mange lokale restauranter, profesjonell sport og kunst og underholdning. Binghamton sørger for at elevene våre holder seg trygge. Alle boligdører er låst 24 timer i døgnet, og krever tilgang med nøkkelkort; det er en polititilstedeværelse på campus og et nødkommunikasjonssystem.

Med 21 NCAA Division I-lag, mange klubbidretter og intramurale lag, pluss 450+ studentledede organisasjoner og klubber, er det alltid noe å gjøre! Et prisvinnende karriereutviklingssenter gir Binghamton-studenter en betydelig fordel når de er ferdige. Mer enn 1800 arbeidsgivere rekrutterer Binghamton-studenter hvert år, inkludert Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung og mange andre.
Vi går utover sammen. Psykolog eller økonom, biolog eller ingeniør, du vil bli alt annet enn vanlig, og oppgradere forberedt på å møte morgendagens utfordringer og gjøre en positiv forskjell i verden.

Binghamton University er et fremste offentlig universitet.

Vi har en akademisk kultur som er streng, samarbeidende og dristig nyskapende. Campusen vår eksemplifiserer den beste typen offentlig universitetsopplevelse: rikt mangfoldige studenter, et aktivt sosialt liv og dypt engasjement i samfunnet. Hver av våre studenter, som deg, bringer med seg en spesiell visjon og et sett med talenter for å skape et unikt perspektiv. De er oppdagere og innovatører; de er ivrige etter en utfordring og villige til å brette opp ermene.

En grad som tar deg plass!

Binghamton har en av de beste 4-årige konfirmasjonsratene (73%) i USA og den beste blant SUNY-skolene. Det betyr besparelser! Ved å oppgradere om 4 i stedet for 5 år, sparer du minst $30 000!

akkrediteringer

 • Middle States Commission on Higher Education (MSCHE)
 • Våre profesjonelle skoler og programmer er alle fullt akkreditert av deres profesjonelle akkrediteringsorganisasjoner.

Campus funksjoner

  Opptak

  Akkrediteringer

  AACSB-akkreditert

  Studentuttalelser

  Steder

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Spørsmål