Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduksjon

Binghamton University, State University of New York (SUNY), er det #1 offentlige universitetet i New York og ble nylig kåret til "New Ivies" av Forbes. Vi er et mellomstort universitet med 18 000 studenter, inkludert over 1500 internasjonale studenter fra over 100 land. Binghamton tilbyr topputdanning i seks skoler og 130+ akademiske programmer, med flere eksklusive utmerkelsesprogrammer og forskningsmuligheter i verdensklasse for studenter i alle hovedfag.

På campus er det alltid noe å gjøre, med 21 NCAA Division I-lag og 450+ studentledede klubber og organisasjoner. Binghamton University ligger i pittoreske bølgende åser bare noen minutter fra et pulserende sentrumsområde hvor studentene kan utforske kunst, lokale restauranter og profesjonell sport. Vi er bare noen timer fra store urbane sentre som New York City, Boston og Toronto, og vårt prisbelønte karrieresenter kobler studenter til muligheter rundt om i landet og rundt om i verden.

Binghamton tilbyr utallige ressurser for å støtte elever som lærer og utmerker seg både i og utenfor klasserommet. Kombinert med en rimelig pris, oppnår Binghamton University konsekvent en rangering for best verdi blant amerikanske universiteter.

Steder

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Spørsmål