Keystone logo
Binghamton University, State University of New York Vitenskapshistorie, teknologi og medisin (minor)
Binghamton University, State University of New York

Vitenskapshistorie, teknologi og medisin (minor)

Binghamton, USA

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Aug 2024

USD 7 070 *

På universitetsområdet

* for innbyggere i delstaten New York | for utenlandske innbyggere og internasjonale innbyggere - $26 160

Introduksjon

Minoret i historie om vitenskap, teknologi og medisin supplerer studiene til studenter med hovedfag i andre felt med et sammenhengende, tematisk program i historie. Mindrefaget introduserer studentene til historien til vitenskap, teknologi og medisin i en rekke tidsperioder, geografiske regioner og religiøse og kulturelle systemer.

Den begrunner utviklingen innen vitenskap, teknologi og medisin i en spesifikk historisk kontekst, og den oppmuntrer studentene til å vurdere denne utviklingen i forhold til bredere politiske, sosiale, kulturelle og intellektuelle trender. Den søker å eksponere studentene for historisk metodikk og historiske spørsmål, styrke og utdype deres forståelse av utviklingen av relaterte felt innen livs- og naturvitenskap, ingeniørfag, medisin, sykepleie og miljøstudier.

Hver student som fullfører bifaget i vitenskapshistorie, teknologi og medisin utvikler et program for å tilfredsstille de mindre kravene i samråd med avdelingens rådgivere.

Praksisplasser, forskningsmuligheter og mer

Alle store og mindreårige historie tar et seniorseminar der en historieprofessor gir dem råd når de utfører sin historiske forskning. Hovedfag i historie kan også forfølge uavhengige studier i forskningsområdet som er av interesse for dem i samråd med et fakultetsmedlem. Alle studenter er velkomne til å sende inn historieoppgavene sine til det studentredigerte Binghamton Journal of History for publisering. Studenter bør også se etter muligheter til å melde seg på et fakultetsledet studie i utlandet på steder som Hellas, Tyrkia eller Frankrike. Mange historiekurs tilbyr også rom for studentforskning eller samfunnsengasjert tjeneste-læringstjeneste-læringstjeneste-læring, om historiske perioder samfunnsengasjert tjeneste-læring i tjeneste-læring og tjenestelæringsarbeid. Studenter kan også registrere seg for et internship som gjør dem i stand til å tjene Harpur-kreditt for felterfaring ved et lokalt museum eller forskningsbibliotek. For ytterligere hjelp til å finne praksisplasser, tjenestelæring og studier i utlandet i historien, besøk Fleishman Center for Career and Professional Development, Center for Civic Engagement og Office of International Education and Global Initiatives.

Avdelingen er også medlem av Phi Alpha Theta, et profesjonelt selskap som har som formål å fremme studiet av historie. Vi holder en seremoni for å hente inn nye medlemmer og feire studentprisvinnere hver vår.

Akselerert/4+1 grader

Du kan også være interessert i våre akselererte/4+1-gradsprogrammer som lar studentene fullføre sin bachelorgrad og en mastergrad på bare 5 år!

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål