Keystone logo
Brighton College

Brighton College

Brighton College

Introduksjon

Brighton College er en yrkeshøyskole som ligger i Lower Mainland-regionen i British Columbia, nær Vancouver. Vår hovedcampus ligger beleilig til i sentrale Burnaby.

Vi leverer høykvalitets utdanning og støtte i et seriøst læringsmiljø for studenter med en rekke bakgrunner og evner for å forbedre livene deres for en lysere fremtid.

Høgskolen er bygget på troen på at en teknisk og praktisk utdanning med praktisk trening er et solid grunnlag for å forberede og veilede studentene til å komme inn på ønsket karrierevei umiddelbart etter endt utdanning.

Yrkesopplæring og karrierehjelp

Brighton College etablert i 2000 og har siden vokst til å tilby over 30 programmer som spenner fra bygnings- og ingeniørteknologi til informasjonsteknologi, samt et komplett utvalg av forretningsrelaterte kurs, inkludert kontorassistent, internasjonal handel, regnskap og forretningsadministrasjon. Mange av programmene våre er utviklet med akkrediteringer og partnerskap fra bransje anerkjente sertifiseringer.

Våre studenttjenester og avdelinger for karriereutviklingstjenester tilbyr faglig rådgivning, faglig assistanse og karriereutvikling for å sikre studenters suksess og profesjonell utvikling.

Steder

Steder
  • Burnaby

    4538 Kingsway, Suite #305, , Burnaby

    Spørsmål