Keystone logo
© BIMM University
Brockenhurst College

Brockenhurst College

Brockenhurst College

Introduksjon

Velkommen til en av de beste høgskolene i Storbritannia

Velkommen til Brock, en høyt oppnådd høyskole satt i en vennlig 27-acre campus innenfor den vakre New Forest National Park.

Nasjonalt anerkjent for fortreffelighet og innovasjon i videreutdanning, Hurst er Beacon College, tiltrekker seg rundt 3000 Sixth Form studenter fra hele regionen hvert år, sammen med en blanding av internasjonale studenter fra hele verden.

I fjor gikk 57% av våre internasjonale studenter til eliten Russell Group-universiteter, og i 2015 fikk tre av våre internasjonale studenter plasser i Cambridge. Videre utviklet 85% av våre internasjonale studenter til topp 50 rangert universiteter i Storbritannia.

Vi ønsker studenter fra hele verden til å studere med oss, med over 30 nasjonaliteter representert blant nesten 130 internasjonale studenter.

Brockenhurst College opprettholder et utmerket akademisk rykte og er forpliktet til å gi høyest kvalitet utdanning for alle. Vi tror at nøkkelen til vår suksess er vår lidenskap for læring og vår forpliktelse til hver enkelt student, uansett hva de har valgt å studere hos oss og hva stadium de er i i livet. Vår bestemmelse leveres innen et vennlig, inkluderende og stimulerende miljø hvor alle oppfordres og er i stand til å oppfylle sitt potensial og realisere sine ambisjoner.

Vi er førsteplassens sjette form for mer enn 3000 skolelever i hele regionen; deres suksess er bevist da de utvikler seg til høyere utdanning og en rekke karrierer, lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Våre studenters konsekvent høye resultater og fremgang til toppuniversiteter står vitnesbyrd til vår faglige ekspertise.

Steder

  • Brockenhurst

    Lyndhurst Road , SO42 7ZE, Brockenhurst

Spørsmål