Keystone logo
Caldwell University Online

Caldwell University Online

Caldwell University Online

Introduksjon

Caldwell College er ikke-for-profit katolske universitet grunnlagt i 1939. Inspirert av St. Dominic og den katolske arv, det gjør en forskjell i livene til elevene og forbereder dem gjennom liberal arts og profesjonsstudier til å tenke kritisk, forfølge sannheten, og bidra til et rettferdig samfunn.

relevans

På Caldwell University, tror vi ikke på busywork. Hver av våre online programmer er praktisk og rimelig. De blander forskning med real-life-programmet. Gjennom meningsfylt samarbeid og prosjekter, vi gir deg kunnskap og nylig raffinerte ferdigheter som du kan bruke umiddelbart. Holistisk støtte som en verdifull del av vår nettsamfunn, vil dedikert fakultetet være støttende for deg. Vi demonstrerer et dypt engasjement for suksess ved å gi mentorer og veiledning slik at du kan nå dine mål. Timely Forberedelse

Disse dager, er voksne som deg tilbake til skolen for å tjene som lenge ettertraktet credential og oppnå sine mål. Vår online programmer er laget for å være praktisk, fleksibel og rimelig. Caldwell College kan gi kompetanse til å avansere innen raskt voksende karriere i sykepleie, utdanning, og virksomheten bransjer.

nasjonal anerkjennelse

Nylig rangert som en Tier 1 institusjon av US News & World Report "Best Colleges 2015". Rangert som nr 2 i staten for Best in State Online College 2016 av affordablecollegesonline.org

Regional Akkreditering

2015 USA Fjernundervisning Association (USDLA®) Non Profit medlem. Caldwell University er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education, 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104 (267) 284- 5000. The Online RN til BSN program er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning, One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036, (202) 887-6791.

Steder

  • Caldwell

    Caldwell University, 120 Bloomfield Avenue, NJ 07006, Caldwell

Spørsmål