Keystone logo
Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Camden County College (CCC)

Introduksjon

Camden County College er et av de største, mest omfattende samfunnsskolene i New Jersey og omegn. Det er en viktig ressurs for overføringsutdanning, opplæring i arbeidskraft og kulturelle begivenheter, og har fått lisens fra staten New Jersey siden 1965. Høgskolens oppdrag ble lansert da det som hadde vært Mother of the Saviours Seminar ble kjøpt i begynnelsen av 1967. høst begynte den første klassen av Camden County College-studenter å ta kurs på Blackwood Campus, og den første graden var 1969.

I dag deler høyskolens to studiesteder i Blackwood og Camden sammen med flere lokasjoner i Cherry Hill og andre instruksjonssteder det felles oppdraget med å tilby tilgjengelig, rimelig høyere utdanning og yrkesstudier. Collegeens tilstedeværelse i City of Camden begynte i 1969, og ble tildelt full campustatus i 1991. I dag hjelper Camden City Campus til å støtte den økonomiske utviklingen av City of Camden og Camden County gjennom tilknyttede gradsstudier og arbeidskraftopplæring.

I 2011 overtok CCC administrasjon av Camden County Regional Emergency Training Center (RETC), på Lakeland som huser Camden County Fire Academy og Camden County Police Academy. Samme år ble all voksenopplæring som ble tilbudt ved Technical Institute of Camden County i Sicklerville under collegeets tilsyn. Camden County College Cherry Hill-beliggenhet åpnet i 2000 som et resultat av et unikt offentlig / privat partnerskap mellom College, Cherry Hill Township og William G. Rohrer Charitable Foundation.

Høgskolen forsøker å aktivt tilby kvalitetsopplæring som fører til lønnsom ansettelse for innbyggere i Camden County og det omkringliggende samfunnet. Nyere studier av data fra det amerikanske utdanningsdepartementet har vist at CCC rangerer blant landets topp 50 høyskoler for fullført tilknytningsgrad i utdanning og blant de 100 beste i tilknyttede grader fullført av afroamerikanske studenter. Høgskolen registrerer over 17 000 studiepoengstudenter årlig i mer enn 100 grads- og sertifikatprogrammer og er anerkjent nasjonalt som ledende innen avanserte teknologiprogrammer. Høgskolen er også en viktig ressurs for overføringsutdanning, tilpasset opplæring for næringslivet og samfunnsbasert kulturell kunst.

Høgskolen opprettholder den laveste undervisningen i staten gjennom finanspolitisk forvaltning og entreprenørskap. Guidet av sterk strategisk planlegging, prøver administrasjon, fakultet og ansatte å tilby programmer og tjenester som sikrer studenters suksess.

Steder

 • Camden

  North Broadway,200, 08102, Camden

  Programmer

   Institusjonen tilbyr også:

   Spørsmål