Keystone logo
Canadian College

Canadian College

Canadian College

Introduksjon

Canadian College ligger i sentrum av Vancouver sentrum, i Alberni-gaten sammen med forhandlere av høymote, topprestauranter og kjente hoteller. Campusen vår inkluderer 28 klasserom, eh! restaurant, kontorer og en solrik takterrasse. Vi har også en studentbolig utenfor campus innen gangavstand.

Bygning

Klasserom ligger i 2., 3. og 4. etasje, med kontorer i 4. etasje og en stor takhage i 5. etasje.

Klasserom

Våre moderne klasserom, alle utstyrt med høyhastighetsinternett, kraftstasjoner for elevenes enheter og en høyoppløselig skjerm, er designet for å lette studentsentrert læring.

eh! Restaurant

Med god mat og en vennlig atmosfære, Eh! er et perfekt sted å spise, drikke og sosialisere etter timen. Eh! tilbyr rabatterte måltidsplaner for studenter og arrangerer også en gratis samtaleklubb hver uke.

Kontorer

I fjerde etasje, i vårt store åpne konseptkontor, er vårt imøtekommende personale tilgjengelig for å hjelpe deg under oppholdet.

Uteplass på taket

Takterrassen er et flott uterom hvor elevene kan spise lunsj og delta i flere aktiviteter, som sommergrill, ping pong, yoga og dansetimer.

Studentbolig

Studentboligen ligger i sentrum av Vancouver, et kvartal unna Stanley Park, nær mange rimelige restauranter og barer, og en kort spasertur til Canadian College .

Steder

  • Vancouver

    1050 Alberni St #450, BC V6E 1A3, Vancouver

Spørsmål