Keystone logo
Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Carpigiani Gelato University

Introduksjon

Født i 2003 fra behovet for å spre kulturen til italiensk håndverksis, er Carpigiani Gelato University i dag den første isskoleskolen i Italia og i verden. Et referansepunkt for iskremprodusenter, gründere, kokker og konditorer, en solid og avantgardistisk virkelighet for de som ønsker å lære eller utdype kunsten til italiensk is.

Takket være Carpigianis mangeårige erfaring innen teknologi og maskiner for å lage iskrem, har Carpigiani Gelato University det største iskremlaboratoriet i verden, der studentene kan øve på å lage oppskriftene laget sammen med den mest ekspertise iskremen mestere. . Teamet av ismestere består av de største ekspertene i iskremsektoren og utover. Læreplanen til hver lærer er faktisk rik på nasjonale og internasjonale erfaringer, i alle matspesialiteter.

Hvert år velger mer enn 2000 mennesker å delta på kursene som Carpigiani Gelato University tilbyr i Bologna, på forskjellige språk: italiensk, engelsk, fransk, spansk, tysk, japansk og russisk, er de viktigste. Takket være et internasjonalt team av sertifiserte ismestere er det mer enn 4000 studenter på 10 internasjonale steder.

Gjennom årene har skolen opprettet og utviklet viktige faglige samarbeid med ledende skoler, institutter og universiteter innen det gastronomiske feltet.

Steder

  • Anzola dell'Emilia

    Via Emilia,45, 40011, Anzola dell'Emilia

    Spørsmål