ÅPNE KJEDEN DIN AV HÅNDVERTIGE ISKRAMER
Carpigiani Gelato University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Anzola dell'Emilia, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Opplæringsmål til
illustrere Carpigiani Gelato University forslag om å transformere en entreprenørrealitet til en håndverkskjede, fordype en forretningsmodell som tar hensyn til flere parametere: produktproduksjon og distribusjonsstrømmer, kvalitetskontrollmetode, økonomiske regnskaper, kommunikasjon gjennom design og menneskelige ressurser .
Hvem er det til?
Workshopen er rettet mot håndverkeren som har en vellykket virksomhet og ønsker å utvide den ved å åpne flere salgssteder for de som vurderer en investering i iskremsektoren dedikert til opprettelsen av en butikkjede. Workshopen er også rettet mot de som allerede eier en restaurantvirksomhet og evaluerer inkluderingen av håndverksis i menyen.
Krav
Etter å ha fullført det grunnleggende kurset og det mellomliggende gelato-kurset eller ha tilsvarende kunnskaper. Temaer som dekkes • Kjedene til kunsthåndverkte isbutikker • De eksisterende forretningsmodellene • Det operative forslaget fra Gelato University for etablering av en minikjede med isbarer: - De forskjellige typene salgssteder - Organoleptisk evaluering av blandingene - Fordelingen av blandingene til poengene salg-Logistikkverktøy-Resultatregnskap og komparativ simulering • Kommunikasjon gjennom butikkens designHøyttalereAlice Vignoli, Retail Coach ved Carpigiani Gelato University