Profesjonell Avansert Diploma I Italiensk Kulinarisk Kunst
CAST Alimenti
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Brescia, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
8 - 12 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 15 900 *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* Starter fra € 11.900
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Den moderne kokken: Kunnskap, ferdigheter og teknikk
Kjøkkensjefen er absolutt en av de mest etterspurte tallene på arbeidsmarkedet.
Det er et yrke som krever lidenskap, engasjement, grundig kunnskap og manuelle ferdigheter: egenskaper og ferdigheter som, dersom de er dyrket og utviklet, kan føre til stor tilfredshet når det gjelder kreativitet og personlig bekreftelse.
Tilkomsten av ny teknologi har ytterligere beriket og fullført denne figuren, og beskriver flere muligheter for sysselsetting eller selvstendig næringsdrivende.
Utviklingen av handelen må baseres på solid fundament og CAST Alimenti , som er sterk i sin historie og kompetanse, tilbyr et konkret og komplett intens program for å bygge en kokk og en restauratør i takt med tiden, klar til å møte markedets utfordring Gjennom verktøyene som læres: grunnleggende matbehandlingsteknikker, tradisjonelle og moderne matlagingssystemer, estetikk og sammenkoblingskriterier for å forbedre kreativiteten til retter, en organisert, rasjonell og effektiv arbeidsform, spesifikt utstyr og riktig bruk, et vinnende gastronomisk tilbud.
Og sist men ikke minst, vurderingen av italiensk mat i en mer realistisk og moderne versjon, sammenlignet med kjøkkenet i resten av verden.
En student av CAST Alimenti , på slutten av høyere utdanningskurs, er klar til å være en "moderne kokk" og fordyre seg i et utall av varierte restaurantbransjer.
Våre styrker
- Kontinuerlig praktisk opplæring
- Begrensede tall for å sikre et utmerket lærer-student forhold
- Laboratorier med state-of-the-art utstyr og enkelt arbeidsstasjoner
- Simulering av arbeidssituasjoner
- Individuelt og gruppearbeid
- Multimedia materiale
- Internship på vertsfirmaer av excellence
- Master klasser med stjernespillede kokker og / eller hovedpersoner av internasjonal mat
- Støtte over tid gjennom faglig oppdatering av spesialisering
Varighet
- 16 uker på CAST Alimenti egen trening i klasserommet;
- 16 uker på praktisk praksisplass;
- 4 ukers post-internship ekstra realistisk trening under CAST Alimenti helt nye sentrale kjøkken for opplæring, dvs. i "Main Kitchen Classroom" på skolen.
Kurset er adressert til
Alle som ønsker å lære eller perfeksjonere kokkens håndverk i kulinarisk kunst, skaffe seg manuelle ferdigheter på kjøkkenet og forstå organisasjons- og ledelsesaspekter av en gjestfrihetsvirksomhet. Det er ikke nødvendig å ha tidligere erfaring i denne sektoren.
Berettigelse til å bli med CAST Alimenti Program i Italia
- Må ha A2-nivå n italiensk språk (for en bedre forståelse av italiensk matlaging og skape større jobbmuligheter);
- Må ha gode kommunikasjonsevner på engelsk
- Må være minst 18 år gammel;
- Må være sterkt motivert for å starte en karriere i mat- og drikkeindustrien;
- Er ivrig etter å lære et annet fremmedspråk og livsstil.
Sertifikater utstedt
- Deltakelsesbevis (5 stjerner til de mest fortjente)
- HACCP-sertifikat
- Sertifikat for sikkerhet på arbeidsplassen
- EQF-kvalifikasjonsbevis (European Qualifications Framework) utstedt av Lombardia-regionen og gyldig over hele Europa for profilen til kjøkkensjef Level EQF: 5
Mål
- Velg produkter og råvarer for å lage et bredt utvalg av italienske retter.
- Opprett dine egne oppskrifter ved å bruke de mest innovative teknikkene og metodene sammen med de tradisjonelle.
- Flytt i selskapets mest forskjellige organisatoriske sammenhenger: fra à la carte-restauranten til de store distribusjonssentrene, og til de som tilbyr banketter, catering og kollektiv catering generelt.
Innholdet
- Historien om italiensk mat og kokkens kunst.
- Kjøkkenmiljøet, mellomrom, utstyr, verktøy.
- Rengjøringsteknikker, forberedelse og grunnleggende behandling av grønnsaker.
- Prinsippene for god hygiene i kjøkkenet.
- Bevaring og lagring av preparater.
- Realisering av retter av den italienske kulinariske tradisjonen: tørr og frisk pasta, au gratin og fylt.
- Egg, bearbeidingsteknikker og typer matlaging. Grunnlagre og sauser.
- Ris: Klassifisering, typer og bruksområder; Gnocchi.
- Fisk, krepsdyr og bløtdyr, rengjørings- og matlagingsteknikker.
- Produksjon av smakfulle tallerkener.
- Restaurant brød.
- Restaurant desserter.
- Organiseringen av moderne gjestfrihet, à la carte restaurantmenyen, store catering sentre, banketter, restaurant catering og kollektiv gjestfrihet.
- Den operative styringen av gastronomiske hendelser.
- Spise sunt.
- Kreativitet i kjøkkenet: teksturer, smaker og spesielle preparater.
- Design og utføre en meny.
- Oversikt over kostprisen.
- Analyse av dagens restauranttrender: Nye formater.
- Elementer av sensorisk analyse og enologi.
Hvorfor velge CAST Alimenti
- På grunn av vår historie: vi ble født i 1997.
- På grunn av de store mestere som underviser i våre klasserom.
- På grunn av det solide nettverk av kontakter innen arbeidsmuligheter.
- Fordi vi er verdensmesterskolen: vi lærer fortreffelighet.
- På grunn av vår internasjonale prestisje.
- 80% av elevene finner arbeid i sektoren, takket være stillingen for stillingen som er forbeholdt de som går på skole.