Keystone logo
© The University of Fredericton
Centennial College - Canada

Centennial College - Canada

Centennial College - Canada

Introduksjon

Centennial College er en banebrytende institusjon som tilbyr et bredt spekter av innovative programmer laget for å møte de skiftende behovene til arbeidsstyrken. Som Ontarios første offentlige College of Applied Arts and Technology, er vi forpliktet til å tilby utdanning av høy kvalitet som forbereder studentene på suksess i et dynamisk arbeidsmarked. Centennial omfavner tilgjengelig utdanning og tilbyr ulike deltids- og nettbaserte læringsmuligheter designet for å passe din livsstil og karriereambisjoner.

Vår forpliktelse til akademisk dyktighet gjenspeiles i å levere over 1300 deltidskurs på tvers av syv spesialiserte akademiske skoler, og tilbyr fleksibilitet gjennom helge-, kvelds- og nettkurs. I tillegg er mange av våre heltidsprogrammer tilgjengelige helt online i et interaktivt digitalt læringsmiljø.

Centennial tilbyr også 35 online deltidsprogrammer som dekker en rekke emner. Disse programmene er skreddersydd for å hjelpe deg med å oppnå ferdigheter for å komme videre i karrieren, finne en ny karrierevei, forfølge en ny lidenskap eller fullføre det siste kurset for å fullføre programmet.

Vår portefølje med 30+ mikrolegitimasjon tilbyr den mest effektive måten å utvikle etterspurte ferdigheter for å fremme karrieren din og forberede deg på fremtidens arbeid. Disse programmene er spesielt designet for rask gjennomføring, noe som gjør dem til den ideelle løsningen for karriereutvikling, perfekt tilpasset dine lærings- og planleggingsbehov.

Vi er stolte av å samarbeide med over 1500 bransjeledere som jobber med oss for å forme programmenes pensum og læringsutbytte. Hvis du tar sikte på å forbedre ferdighetene dine og få en mikrolegitimasjon eller sertifikat gjennom online deltidsstudier, tilbyr vi skreddersydde programmer for å hjelpe deg med å nå dine faglige utviklings- og karrieremål.

Med over 101 talentfulle fakultetsmedlemmer som underviser på nettet og et blomstrende fellesskap av 3227 nettstudenter støttet i 2023, tilbyr Centennial en personlig pedagogisk opplevelse for å møte hver enkelt student sine unike behov og ambisjoner.

Er du klar for å ta utdanning og karriere til neste nivå? Bli med i vårt pulserende fellesskap av elever og fagfolk. Oppdag Centennial Colleges brede utvalg av nettbaserte programmer og kurs i dag. Ta det første skrittet mot å nå dine karrieremål ved å utforske de mange mulighetene for å forbedre dine profesjonelle ferdigheter

Opptak

Det første trinnet i å søke på Centennial College er å avgjøre om du oppfyller kravene for å komme inn. Centennial er forpliktet til å forstå alles akademiske ferdigheter for å fremme studentenes suksess, og å gi lik tilgang til videregående opplæring for alle. Siden opptakskravene varierer fra program til program, vennligst se gjennom de spesifikke opptakskravene for programmet du velger, og kontakt opptaksavdelingen for fullstendige detaljer.

valgbarhet

Selv om du fortsatt bør sjekke ditt spesifikke program for unike krav, er her en oversikt over generelle opptakskrav for Centennial Colleges programmer.

Hvis du søker om et Ontario College Certificate, Diploma eller Advanced Diploma Program, trenger du:

 • Et Ontario Secondary Diploma (OSSD) eller en OSSD-ekvivalens.
 • Hvis du ikke har en OSSD, men er 19 år eller eldre, kan du være kvalifisert til å søke som en moden søker. Eventuelle studiepoeng, kurs og minimumskarakterer for å tilfredsstille programmets spesifikke krav, så vel som tilleggskrav som porteføljer, auditions, skriving av prøver, matteprøver, intervjuer eller å delta på opptaksøkter på campus. For mange programmer kan du oppfylle de akademiske kravene i engelsk og matematikk ved å ta en ferdighetsvurdering.

Hvis du søker på et bachelorprogram, trenger du:

 • Et Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller en OSSD-ekvivalens med minimum seks 12 U, 12M, OAC-poeng.
 • Hvis du ikke har en OSSD, men er 21 år eller eldre, kan du være kvalifisert til å søke som moden søker.
 • Eventuelle studiepoeng, kurs og minimumskarakterer for å tilfredsstille programmets spesifikke krav, så vel som tilleggskrav som porteføljer, auditions, skriving av prøver, matteprøver, intervjuer eller å delta på opptaksøkter på campus. For studieprogrammer må alle faglige krav være oppfylt på «U»- eller «M»-nivå, eller tilsvarende.

Hvis du søker på et modifisert læreplass- eller samarbeidsprogram, trenger du:

 • Et Ontario Secondary School Diploma (OSSD) eller GED OSSD-ekvivalens.
 • Eventuelle studiepoeng, kurs og minimumskarakterer for å tilfredsstille programmets spesifikke krav, så vel som tilleggskrav som porteføljer, auditions, skriving av prøver, matteprøver, intervjuer eller å delta på opptaksøkter på campus.

Hvis du søker på et Fast-track eller Graduate Certificate Program, trenger du:

 • En universitetsgrad eller treårig høyskolediplom. For noen graduate sertifikat eller fast-track-programmer vil vi vurdere søkere som har en delgrad (minimum to år) eller et toårig høyskolediplom og som har minimum to års arbeidserfaring knyttet til studiet. Opptak basert på delvis post-sekundær og relatert erfaring er etter høgskolens skjønn. Noen programmer krever tidligere etterutdanning i en bestemt disiplin relatert til programmet.
 • Noen programmer krever at du har fullført videregående kurs som engelsk eller matematikk før du søker.
 • Eventuelle programspesifikke krav som kreves før opptak, som kan inkludere porteføljer, auditions, skriveprøver, intervjuer eller opptaksprøver i engelsk og matematikk.

Steder

 • Toronto

  941 Progress Ave, Toronto,. ON M1G 3T8, , Toronto

Spørsmål