
Vitnemål i anvendt vitenskap (Associate of Applied Science) in
AAS i bakervarer og konditori Central Oregon Community College

Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
The Baking and Pastry Arts AAS er designet for å utsette studentene for trinnvis prosess, fra grunnlag til avansert ferdighetsmestring, av klassiske og moderne bakteknikker og konditorteknikker og for å tjene som en kompetansebasert læringsopplevelse som forbereder studentene på en vellykket karriere innen hotellbransjen. Dette programmet er akkreditert av American Culinary Federation (ACF).
LÆRINGSUTBYTTE
- Syntetiser prosessen med klassiske og moderne bake- og konditorteknikker og demonstrer dyktig.
- Bruk smaksprofilering, ingrediensvalg, ernæring og presentasjonsprinsipper.
- Demonstrere ferdigheter i bruk av industri og spesifikt utstyr for baking og konditorivarer.
- Bruk flittig mat og drikke, ledelse, kundeservice og mellommenneskelige ferdigheter.
- Identifiser og bruk streng matsikkerhets- og sanitærpraksis.
- Demonstrere grunnleggende målinger, konvertering, kostnad for mat og avkastningsstyring.
- Demonstrere ferdigheter i bruk av bransje-spesifikk kommunikasjon med bakervarer og bakverk.