Keystone logo
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Introduksjon

College History

Det hele startet for mer enn sju tiår i Campo Grande med Høgskolen Afonso Celso, pedagogisk prosjekt forpliktet til idealene, behov og kultur av Rio West sone-området. Den første universitetspedagogikk enhet, etablert i 1969, var fakultetet for økonomi, regnskap og administrative Sreder Moacyr Bastos.

Over disse årene, får vi vite at bildet av et universitet er det bilde av hver av sine studenter - deres trening, sine kunnskaper, deres verdensbilde, deres evne til å møte hindringer. Og, fremfor alt, deres bevissthet om statsborgerskap. Studenten er vår største ressurs, vår speil. Så vi aldri tillate en rent markeds visjon om utdanning overlapper med etiske verdier.

Tradisjon og modernitet, kvalitet på faglig dyktighet og pionerånd, kompetanse og troverdighet, teknologisk utvikling og den beste infrastrukturen i Vesten Zone of Rio de Janeiro / RJ. Alle disse egenskapene definerer University Center Sreder Moacyr Bastos, som danner ikke bare gode fagfolk forberedt på å møte arbeidsmarkedet, men fremfor alt gode borgere.

Vårt mål har alltid vært å bidra til bygging og formidling av kunnskap, slik at borgeren til transformasjon av sosiale og profesjonelle medier. Og ønsket om å oppnå dette målet, fra det øyeblikket vi begynner å integrere Educational gruppe UNIESP ble enda sterkere innenfor hver av oss.

Mission

Vårt mål har alltid vært å bidra til bygging og formidling av kunnskap, slik at borgeren til transformasjon av sosiale og profesjonelle medier. Og ønsket om å oppnå dette målet, fra det øyeblikket vi begynner å integrere Educational Gruppe UNIESP ble enda sterkere innenfor hver av oss.

Infrastruktur

Hovedkvarteret Campus av University Center Sreder Moacyr Bastos ligger i sentrum av Campo Grande-området, vest for kommunen i Rio de Janeiro. Å ha to innganger, er Campus lett å finne og gir tilgang av folk fra ulike deler av byen, og også fra andre kommuner.

Hovedinngangen til Campus er på Rua Trinity Engineer, # 229 og er bedre tilgang til blokkene A, B, C og D av den pedagogiske komplekse. Den andre delen, som ligger på Rua Costa Amaral, nr 360, er den beste tilgangen til de som er ment å blokkere E (Building Evandro Lins e Silva).

The Headquarters Campus består, i tillegg til klasserom, følgende områder :. Theater Sreder Moacyr Bastos; . Kinosalen Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sport gym; . Laboratorier anatomi og kjemiske og biologiske fag; . Media Centre minister Francisco Dornelles, sammensatt av multimedia auditorium, radio journalistikk lab, avis skriver lab, laboratorium reklamebyrå og reklame og TV-journalistikk lab; . Kjernen rettspraksis, dannet av to laboratorier, pilotkontor, rettssal, Judge rom, og spesielt reservert for rettsvesenet plass; . Kunstgalleri UniMSB;.

. CIEE sette Sreder Moacyr Bastos; . Tour Ander banktjenester; . Bibliotek; . Parkering for elever med spesielle behov, lærere og ansatte, med oppføring av Manai Street, # 116.

Hovedkvarteret Campus av University Center Srede Moacyr Bastos, omfatter videre de administrative sektorer, koordinatorene for lavere, høyere og forlengelse og prestegård.

Steder

  • Rio de Janeiro, Brasil

Spørsmål