Keystone logo
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

Introduksjon

Den UNISAL er et faglig fellesskap av lærere, studenter og administrativt ansatte, som fremmer nøye, kritisk og målrettet utvikling av mennesket og den kulturelle arven av samfunnet gjennom forskning, undervisning, høyere og videre opplæring og ulike tjenester tilbys til lokalsamfunn.

Christian inspirasjon, den katolske natur og Salesian identitet UNISAL anta en visjon av verden og mennesket forankret og i harmoni med evangeliet og en begrunnet pedagogikk på verdiene i den forebyggende System levde av Don Bosco.

Dette innebærer spesielt: en forpliktelse til samhold og fellesskap med kirken; en besluttet alternativ for unge mennesker; et faglig fellesskap med en klar Salesian identitet; en kristen og Salesian orientert kulturprosjekt og pedagogisk og pastoral tilnærming.

Integrasjonen av kunnskap, dialog mellom tro og fornuft, det stadige søken etter sannhet, etikk trening, en ånd av frihet i kjærlighet, gjensidig respekt og fremme av menneskerettigheter preger og gir liv til UNISAL som et senter for kunnskap som gir smake for studier og forskning og fremmer kjøp av ekte livsvisdom.

Steder

  • Unidades em Americana, Campinas, Lorena e São Paulo, , São Paulo

Spørsmål