Keystone logo
Community College Of Rhode Island

Community College Of Rhode Island

Community College Of Rhode Island

Introduksjon

Community College Of Rhode Island ( CCRI ) er statens eneste offentlige omfattende tilknytningsgrad. Vi gir rimelig åpen tilgang til høyere utdanning på steder i hele staten. Vårt primære oppdrag er å tilby nyutdannede på videregående og tilbakevendende voksne muligheten til å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for intellektuell, profesjonell og personlig vekst gjennom en rekke akademiske, karriere- og livslang læringsprogrammer. Vi oppfyller de omfattende utdanningsbehovene til vår mangfoldige studentpopulasjon, og bygger på vår rike tradisjon for dyktighet i undervisningen og vårt engasjement for alle studenter med evnen og motivasjonen til å lykkes. Vi setter høye akademiske standarder som er nødvendige for overføring og karrieresuksess, kjemper for mangfold, responderer på samfunnets behov og bidrar til statens økonomiske utvikling og regionens arbeidsstyrke.

I 45 år har høgskolens utfordring vært å tilby akademiske overføringsprogrammer, karriereorientert opplæring og studiestøttetjenester av høyeste kvalitet.

Community College Of Rhode Island tilbyr programmer innen akademiske og yrkestekniske områder og et komplett utvalg av programmer og tjenester for heltidsstudenter, nyutdannede på videregående skole og eldre voksne elever.

Studentkroppen ved Community College Of Rhode Island har stort mangfold i aldre, kulturer og opplevelser.

Mange avgangselever overfører til fireårige høyskoler og universiteter. Andre fullfører karriereorienterte programmer, noe som kan føre til umiddelbar ansettelse innen tekniske felt.

Community College Of Rhode Island fakultet utgjør til sammen 300 heltidsmedlemmer.

Community College Of Rhode Island bevilger Associate in Arts (AA), Associate in Science (AS), Associate in Applied Science (AAS), Associate in Applied Science in Technical Studies (AAS-TS) og Associate in Fine Arts (AFA) grader. Flere ettårige sertifikater tildeles også.

Community College Of Rhode Island åpner sine fasiliteter for offentlig bruk sponsorprogrammer om offentlige spørsmål, og tilbyr workshops og seminarer for små bedrifter, offentlige etater og enkeltpersoner som ønsker å forbedre sine ferdigheter eller forbedre livene sine.

I alle forstander strever The Community College Of Rhode Island for å være Rhode Islands community college som møter folket i denne statens utdanningsbehov.

Steder

 • Newport

  John H Chafee Boulevard,1, 02840, Newport

  • Providence

   Hilton Street,1, 02905, Providence

   • Lincoln

    Old Louisquisset Pike,1762, 02865, Lincoln

    • Warwick

     East Avenue,400, 02886, Warwick

     Spørsmål