Keystone logo
Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Constructor University Foundation Year

Introduksjon

Et nytt hjem borte fra hjemmet

Studenter kaller campus "boblen" - et internasjonalt engelskspråklig mikrokosmos midt i Europa, hvor du vil bo og lære med studenter fra over 100 land. Etter et semester på Constructor's vil hvert hjørne av campus være knyttet til et godt minne. Det være seg gruppen med seter på hjørnet av det rolige studieområdet hvor du tilbrakte en hel natt med å jobbe hardt, le med vennene dine og bestille pizza kl.

Det være seg de små bakkene på Campus Green som du og vennene dine brukte til å ake ned på kafeteriabrett da den første snøen hadde falt om vinteren. Det være seg treet foran college, hvor du henger opp ditt første bulgarske vennskapsarmbånd for flaks. Å bo og lære på campus betyr at vennene dine snart vil føle seg som familie og at campus blir et nytt hjem borte fra hjemmet.

Hver gang besøkende kommer til campus, blir de imponert over skjønnheten til den romslige, grønne campus på 34 hektar. Den store campusgrønn midt på campus og fotballbanen tiltrekker studenter til å sitte sammen, sole seg og drive idrett ute.

Dykk inn i mangfold

Å la studentene fremme sin mellommenneskelige og interkulturelle kompetanse er en viktig del av Constructor Universitys utdanningsoppdrag. Som grunnårsstudent kan du dra full nytte av de mange læringsmulighetene i og utenfor klasserommet. Bli fordypet i det interkulturelle campusmiljøet, ta del i de ulike sportsaktivitetene som tilbys, eller bli medlem av en av de mange sosiale, kulturelle, politiske, akademiske og gründerklubber på campus.

Bolighøgskolene på campus tilbyr en trygg, interaktiv og inspirerende bo- og læringsopplevelse: Du vil få et privat rom i en toroms leilighet og dele fellesarealer og bad med en boligkamerat, som typisk er av en annen nasjonalitet.

Høgskolens kafeteriaer tilbyr frokost, lunsj og middag, og er et flott sted å møte, chatte og slappe av med vennene dine. Hele dagen tilgang til det toppmoderne rekreasjonssenteret på campus og de velutstyrte aktivitetsområdene som teater, idrettsbaner, et danserom og papirstudio er bare en av fordelene med å bo på vår vakker campus. Campus ligger i umiddelbar nærhet til sentrum av Bremen, en maritim multikulturell og gründerby nord i Tyskland.

Steder

  • Bremen

    Jacobs University Bremen Campus Ring 1, 28759, Bremen

Spørsmål