Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Introduksjon

Hvem vi er

Convertas er et pålitelig rådgivende firma som hjelper organisasjoner med å utvikle sine aktiviteter for å tilpasse seg deres mål i å vedta beste praksis.

På Convertas hjelper vi bedrifter å forbedre ytelsen og vokse, finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester på alle områder av virksomheten, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle sine organisasjoner.

Convertas kompetanse er basert på mange års erfaring med å jobbe med kunder fra ulike bransjer, i Midtøsten, Afrika, Europa og Asia.

Vårt hovedmål er å hjelpe virksomheten din til å forbedre ytelsen og vokse ved å identifisere og løse problemer, finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Enten et stort selskap, en SME eller en ideell organisasjon, hjelper vi med å utvikle dine aktiviteter, og redusere kostnadene.

På Convertas det brede spekteret av tjenester vårt tilbud attraktivt med mange utfordringer og muligheter for utvikling. Vårt tilbud strekker seg til alle forretningsområder, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle organisasjonene.

Hva vi gjør

Vårt utvalg av konsulenttjenester fokuserer på strategisk ledelse og problemløsning i markedsføring, menneskelige ressurser, kvalitet, finans, anskaffelse og forsyningskjede. Våre konsulenter er klare til å hjelpe kundene å planlegge og gjennomføre prosjekter, rådgivning og brainstorming med dem for å produsere praktiske resultater og forbedre strategisk tenkning.

På Convertas trener vi mennesker på alle områder av virksomheten, inkludert ledelse, HR-ledelse, markedsføring, finans, innkjøp og logistikk, målrettingsorganisasjoner, ledere og ansatte.

Vårt oppdrag

Convertas er et pålitelig rådgivende selskap som hjelper organisasjoner med å utvikle sine aktiviteter for å tilpasse seg sine mål, ved å vedta de beste praksiser.

Vi hjelper bedrifter med å forbedre deres ytelse og vokse, ved å planlegge, løse problemer og finne nye og bedre måter å gjøre ting på. Vi tilbyr en rekke spesialiserte tjenester på alle områder av virksomheten, og arbeider hånd i hånd med våre kunder som hjelper dem med å utvikle sine organisasjoner.

Vår visjon

Convertas visjon er å være pålitelig rådgiver innen alle områder av virksomheten over hele verden, et ledende rådgivende firma, klarert for sin høye kompetanse i ulike forretningsområder.

Våre verdier

 • Excellence: Vi er forpliktet til å levere utmerket service til våre kunder som overgår deres forventninger

 • Integritet: Det vi lover er det som skal leveres. Å ha sterke moralske prinsipper er vår livsstil. Vi leverer resultatorienterte tjenester.

 • Kreativitet: Vi skaper nye muligheter for våre kunder gjennom våre tjenester, problemløsing og strategisk planlegging.

 • Ledelse: Vår ledelse er basert på visjonen vi har som inspirerer og motiverer andre.

Trening og utvikling

Vi organiserer trening på alle områder av virksomheten, inkludert Strategisk ledelse, Human Resources Management, Marketing

Vår treningsmetode

Som folk ikke husker mye om hva de leser eller hører, bygger metodikken mer på bruk av audiovisuell innvirkning som er mer effektiv enn forelesningsstilen. Presentasjoner, videoer og simuleringsmetoder har vist seg å være svært effektive for folk å huske.

Videre er å gjøre og undervise de beste kjøretøyene for å lære og huske. Dette innebærer å involvere læreren i læringsprosessen ved å samhandle, gjennom å fullføre regneark og oppfordre til å forklare og presentere hva som er oppkjøpt.

Treningsøkter holdes enten som offentlige kurs i 3 til 5 sammenhengende dager på hotellsteder i et konferansesett eller på kundens lokaler som interne kurs.

Vi håndterer også individuelle opplæringsprogrammer (ITPs) for enkeltpersoner som ber om at kursene skal skreddersys for deres omfang av arbeid eller deres behov. Dette er en til en coaching stil trening tilgjengelig for de fleste

Steder

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  • London

   London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

   • Istanbul

    Istanbul, Tyrkia

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, Malaysia

     Spørsmål