Et måltid om gangen
Cookery School at Little Portland Street
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Lær å nyte mat og bli en trygg kokk eller utvide repertoaret ditt. I hver klasse en tre-retters måltid blir undervist med mye hands-on praksis. Grunnleggende ferdigheter læres og forsterkes som du koker din vei gjennom seks ukers kurs. Det legges vekt på deilig mat, rask og enkel å tilberede som vil imponere dine venner og familie!
Som med alle våre klasser, ideen er å ha det gøy og nyte god mat. Maten tilberedes i hver klasse blir servert opp for å smake, ledsaget av vin. Vi tilbyr også oppskriftskort å ta med deg.
Sesjon 1
Lær hva et flott verktøy ovnen er ved å lage en deilig steke sprø kylling og stekte rotgrønnsaker for hovedretten. Deretter fortsetter å utvikle ovnen ferdigheter med en leksjon i bake - lett når du vet hvordan! De vakre rundstykker som du gjør vil følge en enkel grønn salat kledd med en hjemmelaget dressing - du vil bli undervist prinsippene for å mestre gode dressinger. Dessert gjenspeiler vår etos av sesongvariasjoner med bakte epler i vinter, fersken eller annen frukt i sommer - alltid servert med mascarpone. Dette er den perfekte forberede seg på forhånd måltid og ingen noensinne ville vite at du var en nybegynner kokk!
Sesjon 2
Lag en fantastisk kremen av gulrot suppe og bygge på kunnskap om brød gjør med en oliven og rosmarin foccacia - du kan selvsagt bruke dette prinsippet til å mestre alle slags varianter på foccacia brød. Lær å elske grillen i ovnen ved å lage en deilig krydret grillet reke rett som serveres med perfekt stekt ris. Vi vil lære deg et triks eller to for dette - sammen med en grønn salsa - begynner å bygge opp din repertoar av sauser og salsaer. Avslutt økten med en søt, myk creme karamell som du kan imponere dine venner!
Sesjon 3
Få smaksløkene racing med hjemmelaget humous, frydefulle Midtøsten salater og flatbrød - bygger på bakeferdigheter i de to første timene. Lære å lage et lam tagine med perfekt cous cous eller 'persisk' ris, deretter bake en deilig og fuktig mandel og oransje blomst vann kake til dessert. Gjennom vi skal forsterke teknikker og ferdigheter lært i foregående leksjoner for å bygge ditt kjøkken tillit!
Sesjon 4
Denne leksjonen fokuserer på mat fra Middelhavet, hvor du vil fordype deg i fall med crudités, lære å pare sesongens salat og grønnsaker med en rekke allsidige dips - perfekt for mange anledninger. Etter å ha kjøpt brød gjør selvtillit i løpet av de siste timene, vil du opprette din egen perfekte pizza med ulike påfyll. Du vil også lære hvordan du kan grille på koketoppen ved å lage en skål av Middel grillede grønnsaker. Lær den enkle kunsten iskrem lage hjemme basert på en ekte vaniljesaus ved å lage en deilig ekte vaniljeis servert med en rik sjokoladesaus.
Session 5
Denne leksjonen starter ved å lære å lage den perfekte Welsch. Lære så hvordan å lage en fisk kake toppet med sprø potetmos servert med ovnsbakt brokkoli. Denne økten er ferdig ved å lære å lage en klassisk victoria svamp kake med sitron ostemasse fylling - en perfekt avslutning for et måltid eller som del av en ettermiddagste.
Session 6
Denne sesjonen fokuserer på ulike pålegg for pasta fra tomat, gjennom puttanesca og Bolognese, å krabbe, har du massevis av oppskrifter for å legge til repertoaret ditt. Du vil også få en mest deilig soppsuppe og avslutte økten med en hjemmelaget sitron ostekake - den perfekte make på forhånd pudding.
På slutten av dette kurset vil du ha seks (eller flere) flotte gjøre på forhånd måltider som vil involvere deg i svært lite matlaging under måltidet, og gir deg mange muligheter til å nyte et godt måltid sammen med dine gjester. Få en dato i dagbok og invitere venner runde til middag ...
Kursdetaljer
Mandag 07, 14, 21, 28 September, mandag 05. 12. oktober - 2015 19:00-21:15 På Cookery School London, nær Oxford Circus