Kunsten baking
Cookery School at Little Portland Street
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Hvis du har lyst på deg selv som den neste Mary Berry så er dette kurset for deg. Dette intensive tre dagers serien tar deg gjennom de viktigste prinsippene i kaker, bakverk og brød. Hver dag kan du nyte en lett frokost med ferske bakevarer før du jobbe for å lære teknikker og ferdigheter, forberede deg råvarer og oppskrifter og lage en variert meny. På slutten av hver klasse vil du sitte ned å spise en lett lunsj og prøve alt du har gjort, samt oppsummering oppskrifter med kokkene.
Dag 1: Kaker og søte bakverk
I denne sesjonen vil du gjøre en pate sucrée, en søt kake som må kjølt før baking; marengs - forstår dine eggehviter og gjør delikate makroner; kaker - utforske kakebaking, ser på smør kaker, oljebaserte kaker og raske kaker. Ta deg god pate sucrée og slå den inn i en eplepai og sesong frukt terte før du avslutter økten ved å forberede og legge til pålegg til dine nybakte kaker. Når dette er gjort vil du være klar til å sitte ned for å spise.
Dag 2: Pies & Savoury Pastry
Vår andre klasse fokuserer på kort skorpe bakverk og butterdeig. Du vil lage din egen butterdeig og kort skorpe å ta med hjem og eksperimentere med videre. Bruk begge teknikker vil du gjøre en grønnsak quiche, Cornish pasties og kylling og sjampinjong pai med kort skorpe, en provencalsk tomat terte, pølse rundstykker, ost sugerør og søte franske palmiers med puff. Etter alt det du vil sitte ned å spise!
Dag 3: rask brød, gjær brød og croissanter
Fra og med rask brød vi vil fordype deg i prinsippene for å lage scones, muffins og cornbread. Lær om gjær brød, vil dette omfatte å lage en kornmagasin og grovt brød, forstår allsidighet av hvitt brød og lage flatbrød, focaccia og pizzadeig. Bake en tradisjonell flettet Chollah brød, og til slutt, bruke din læring fra dag 2 & 3 and roll og at du eier croissant. Lunsj og en endelig oppsummering av de tre dagene vil konkludere kurset.