Nivå 1: nybegynner
Cookery School at Little Portland Street
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Deltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Vår Absolute Beginners Kurset går en kveld i uken i seks uker. Hvis du ønsker en mer intensiv versjon av dette kurset, tilbyr vi også Absolute Beginners Intensive, som går intensivt over tre dager.
Våre matkurs for nybegynnere tar deg fra nybegynner til godt hjem kokk og lærer deg de ferdighetene du trenger for å lage mat med selvtillit. I løpet av de seks økter av dette kurset vil vi lære deg hvordan å lage en rekke forskjellige stiler av mat og gir deg en flott repertoar av oppskrifter og teknikker for å bruke hver dag. På slutten av hver klasse vil du sitte ned og prøve alt du har gjort, samt oppsummering oppskrifter med kokkene.
Sesjon 1 - Supper og brød
Lær å lage noen deilige supper. Når du kan lage en suppe, mulighetene er uendelige. Deilig og næringsrik, supper er den ultimate komfort mat og flott å piske opp for en enkel lunsj eller et middagsselskap starter. Minestronesuppe, borsjtsj, grønn ert og mint suppe, soppsuppe, herby tomatsuppe, Vichyoisse og butternut squash suppe er alle på menyen. Vi vil også vise deg hvordan du gjør et kornkammer brød.
Sesjon 2 - Stews
Du vil bli overrasket over hvor mange retter er basert på prinsippet om en grunnleggende lapskaus. Du vil lære å lage en klassisk Bolognese, et lam tagine, en kylling Cacciatore, en biff Bourguignon og en blandet bønne ragout.
Sesjon 3 - steker
Når du har mestret en klassisk stek, vil søndager aldri bli det samme! Crispy stekt kylling, Herby lammestek, en tradisjonell roastbiff, stek rotgrønnsaker og hele ovnsstekte poteter vil alle være på menyen.
Sesjon 4 - Sweets
Lær hvordan du kan lage perfekte sjokolade brownies, en grunnleggende svamp kake, mini marengs, eplekake og deilig krydret smør kjeks. Making deilige desserter er så mye enklere enn du tror, og du kan wow vennene dine med dine nye bakervarer ferdigheter!
Session 5 - Fish og Akkompagnement
Aldri bli skremt av å tilberede fisk igjen. I denne introduksjonen til fisk, vil du lære å lage grillet rødspette og saus vierge, goujons og tartare saus, dampet fisk og persille saus, potetmos og dauphinoise, makrell pate og en enkel fiskesuppe med reker og blåskjell.
Session 6 - Salater, dressinger og veg
Deilige salater og dressinger vil bli en del av repertoaret. Lær å lage deilige dressinger - balsamico, sennep, asiatiske og herbed. Du vil også lære å lage potetsalat, brønnkarse, pære og stilton salat med valnøttdressing, blandet bønne salat, bakt aubergine med chili og koriander, revet gulrot salat, tabbouleh og en mozzarella og tomat salat med basilikum dressing. Også lære å lage en rekke sesong veg.