Keystone logo
Cornwall College Geografi / miljøvitenskap CAVA Tilgang til høyere utdanning Diploma nivå 3
Cornwall College

Geografi / miljøvitenskap CAVA Tilgang til høyere utdanning Diploma nivå 3

Plymouth, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Geografi tilgang til høyere utdanning Diploma er en passende inngangskvalifikasjon for de mange Earth Science baserte grader i Cornwall og over hele landet. Det er også en anerkjent kvalifikasjon som kan hjelpe deg med å komme inn på arbeidsplassen.

På tilgangskurset vil du ha muligheten til å få støtte med dine akademiske studier; vil du kunne motta støtte fra en rekke mennesker og fasiliteter. Dette inkluderer støtte fra Learning Resource Center, samt støtte til veiledere som hjelper deg med å lære deg. Støtte vil også være tilgjengelig i løpet av noen av høytidsferiene.

Vi støtter deg også gjennom universitetssøknadsprosessen med veiledninger. Disse er designet for å tilby veiledning og støtte gjennom hele læringsprosessen.

Noen søkere kan være kvalifisert for økonomisk støtte på dette kurset for å hjelpe barnepass, transport etc. Lærerstøttefondet er under gjennomgang og bestemmes av individuelle forhold.

Hvis du er under 24 år, kan du være berettiget til gebyrrefisjon. Informasjon vil bli gitt i workshopene, men hvis du trenger mer informasjon, kontakt høyskolen du søker om og snakk med en av administrasjonsveilederne for mer informasjon.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Associate of Arts in Geography
    • Lynnwood, USA
  • Postgraduate Diploma in Science (PGDipSci) in Geography
    • Dunedin, New Zealand
  • Postgraduate Diploma in Arts (PGDipArts) in Geography
    • Dunedin, New Zealand