Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Bli med på vårt webinar om vårt kurstilbud for høsten 2024 og året 2024/2025

Tirsdag MaVennligst bli med på webinaret vårt om kurstilbudet sommeren 2024, høsten 2024 og 2024/2025 14. 2024 kl. 13.30 [fransk tid]

Introduksjon

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS)har siden 1919 tatt opp studenter fra hele verden, fra ekte nybegynnere til professorer i fransk som fremmedspråk. Cours de Civilisation Française de la Sorbonne tilbyr franskspråklige kurs i fonetikk og fransk sivilisasjonstimer. De tilbyr også spesialiserte moduler og (TCF, DELF, DALF), som letter opptak til franske universiteter. Vårt læringssenter ligger på 16 -22 rue de Martignac - 75007 Paris. Sekretariatet er klar til å ønske deg velkommen og svare på alle dine spørsmål. Vi tilbyr også bostøtte, administrativ støtte, kulturtilbud, bibliotek, flere studiesaler, bolig og datasaler. Alle klasserommene er utstyrt med interaktive tavler (IWB) og fonetikklaboratoriene våre har banebrytende IT-teknologi. Internett-tilgang tilbys av et Wi-Fi-nettverk som spenner over hele bygningen.

Eksamenssenteret

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne har også et offisielt eksamenssenter for å ta de franske nasjonale eksamenene TCF, DELF og DALF. Eksamenssenteret vårt består av to knutepunkter: TCF (French Knowledge Test)-huben og DELF-DALF (Diploma in French Studies – Diploma in Advanced French). Disse testene er utformet for å vurdere det generelle franskspråklige nivået som definert av Common European Framework of Reference for Languages (CEFR). De er rettet mot alle som ønsker å vurdere og validere sine kunnskaper om fransk - av profesjonelle, personlige eller akademiske grunner - på en enkel, pålitelig og rask måte.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) • Bilder og videoer Instagram

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Paris | Facebook

CCFS Sorbonne (@ccfsorbonne) / Twitter

href="https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Opptak

Opptaksvilkår: være over 18 år, og ha fullført videregående opplæring (bachelornivå).

Visumkrav

Studenter fra utenfor EU, som ønsker å studere i mer enn 3 måneder, kan søke om studentvisum ved å registrere seg for de franske sivilisasjonskursene ved Sorbonne.

Stipend og finansiering

Studenter med politisk flyktningstatus eller statusEuropeisk midlertidig beskyttelse, kan kontakte oss og søke om delvis tilskudd

Studentuttalelser

Steder

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Spørsmål