Keystone logo
Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

Introduksjon

e

Krakow School of Business ved Cracow University of Economics (CSB CUE) har vært til stede på markedet for utdanningstjenester siden 1991. Skolen tilbyr MBA studier, postgraduate kurs, og det har vært å tilby forskningsrådgivning og publisering tjenester. CSB CUE forbedrer sitt tilbud kontinuerlig, tilpasser seg kravene til dagens marked. Den dynamiske utviklingen og etterfølgende fører til skolens høye posisjon i den polske rangeringer skyldes mer og mer anerkjennelse på den internasjonale arenaen. Krakow School of Business CUE opprettholder fortsatt samarbeid med bedrifter, kultursentre, universiteter, etter videregående skoler og samfunnet høgskoler både i Polen og i utlandet. Det er en del av det internasjonale samfunnet, som gir mulighet til å møte forretningspartnere fra hele verden for å utveksle erfaringer og kompetanser, for å få tilgang til et globalt nettverk av utdanningsinstitusjoner, offentlige organisasjoner og konsulentfirmaer.

Skolens partnere er: St. Gallen Business School (Sveits), Ecole de Management de Normandie, ESC Clermont Graduate School of Management / Groupe ESC Clermont (Frankrike), Clark University, Suffolk University Sawyer Business School, Roosevelt University, Heller College of Business, Grand Valley State University (USA), Handelshøyskolen i Stockholm (Sverige), Universitetet i Johannesburg (Sør-Afrika), Akademiet for økonomiske studier i Moldova, Banking University (Ukraina).

Siden 2011 har CSB CUE vært medlem av EFMD - European Foundation for Management Development.

Skolens hovedmål er å fokusere på utvidet samarbeid med næringslivet. Det sørger for at kunnskapen som sendes videre til studentene, har vært sterkt knyttet til forretningspraksis, fordi kun kandidatene vil ha en sterk stilling på arbeidsmarkedet og utvikle polsk entreprenørskap.

Steder

  • Kraków

    Rakowicka 27, , 31-510, Kraków

Programmer

    Spørsmål