Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Introduksjon

Målet med skolen er å lære folk å lage sin egen fremtid

Et institutt designet for transformasjon av kjøkken

Dette er ideen som tre lærere fra Barcelona begynte med å tegne det som nå er Culinary Institute of Barcelona, et pedagogisk prosjekt for å trene fagfolk som skal lede kjøkkenet og restaurantene i det 21. århundre.

EN ANNERLEDES OPPLÆRING FOR PROFESJONELLE SOM IKKE VIL VÆRE SAMME

Vi vet at vi lever i en verden som stadig endrer sitt paradigme, som krever en ny type fagfolk som er i stand til å tilby verdifulle løsninger, der teknologi, kreativitet og innovasjon er nøkkelen. Av denne grunn har vi tilpasset undervisningsmodellen som brukes i Silicon Valley, den digitale teknologiens mekka, til internasjonal gastronomi. Det gjør oss annerledes.

Den beste opplevelsen i livet ditt

Culinary Institute of Barcelona er designet for at du skal få en unik og ugjentakelig opplevelse, basert på multikulturalisme, kreativitet og innovasjon.

Syn

Vi er født fra en endring og vi fortsetter å forandre oss i det uendelige. Endring er synonymt med evolusjon. Og trening må også tjene til det: å vokse og utvikle seg.

I årevis har samfunnet tvangsmessig hatt en tendens til å overvurdere kunnskap. Den insisterer til det frustrerende på å legge press på unge mennesker i studiene, uten å dyrke deres verdier, ferdigheter og holdninger. Og det er en stor feil.

I tradisjonelle opplæringssentre verdsettes ikke elevene for det de virkelig er gode på, men for det de forventes å kunne. Ferdigheter som fantasi, kreativitet, veltalenhet og til og med intelligens (tvileren) blir straffet. De er ikke motivert eller trent til å være innovative, men er trent fra fortiden til fortiden, uten å tenke på fremtiden.

På CIB lærer vi å forbedre, å stille spørsmål, å forestille seg, å søke og finne nye muligheter ved å bruke intellektet vårt, som ikke akkurat er veldig rasjonelt, men absolutt emosjonelt.

Vi lærer å gjøre ting mer enn å vite ting. Vi lærer å elske og å overleve, og ikke å akseptere det som er etablert. Fordi vi vet at det som er etablert er flyktig og mange ganger til og med feil.

Vi er besatt av å forbedre undervisningsprosedyrene våre slik at våre unge mennesker er i stand til å overvinne endringsscenarier, gjøre dem til sine egne og vet hvordan de kan tilpasse seg nye omstendigheter med absolutt letthet. Vi prøver å lære å sette, forfølge og nå mål, ikke å være redde for å gjøre feil. Fordi bare de som er villige til å ta feil er i stand til å gjøre virkelig fantastiske ting.

Det er derfor vi opprettet CIB. Å gjøre det.

Ferran Fisas

treningsmodell

Vi baserer vår metodikk på 6 akser som tillater opplæring av ledere som er i stand til å møte utfordringene i det 21. århundre.

1. Utfordringsbasert læring

En pedagogisk modell som:

 • Det utsetter studenten for reelle problemer, favoriserer utviklingen av deres transformerende lederegenskaper og gjør dem mer konkurransedyktige i dagens verden.
 • Det genererer motivasjon og en følelse av prestasjon.
 • Knytter eleven til omgivelsene, slik at det genereres konkrete verdier.
 • Det byr på utfordrende opplevelser som utvikler entreprenørskap og menneskelig sans.
 • Det er erfaringsbasert, samarbeidende og integrerende av kunnskap.

2. Fleksibilitet

Av denne grunn: fleksibilitet er et levende konsept, tydelig i hvert av våre anlegg. Undervisning, aktive og dynamiske rom der eleven er sentrum. Og så:

Klasserommene våre endres. Med stoler som ikke bare er stoler, men en mobil personlig arbeidsplass som tilpasser seg egenskapene til hver elev og hver klasse.

Alle elevene våre har et intelligent oversettelses PILOT-headset, som lar dem snakke og følge klasser på morsmålet sitt. Ingen ledninger eller komplikasjoner.

Det er også tid for eleven og klassekameratene til å jobbe på egenhånd.

3. Inspirerende lærere

Vi vet at selv om det er fornuften som lærer, lærer du av følelser. Det er derfor hver av våre lærere:

 • Han lever lidenskapelig den pedagogiske opplevelsen, og det viser seg.
 • Han er interessert i eleven, utfordrer, veileder og fremmer hans utvikling.
 • Han skiller seg ut som en akademiker og leder i sin disiplin, er innovativ og utnytter teknologien.
 • Delta aktivt og formelt i deres faglige, forretningsmessige, akademiske og sosiale miljø.
 • Han har et nært bånd til elevene, han er et godt eksempel og setter spor hos dem.

4. Minneverdig opplevelse

Studentene våre tilbringer minst ett år hos oss og under opplæringen opplever de:

 • Et globalt, mangfoldig og flerkulturelt læringsfellesskap.
 • Akademisk og profesjonell praksis på og utenfor campus.
 • Elevutviklingsaktiviteter som gir et mangfold av utfordringer og oppmuntrer til utvikling av ferdigheter.
 • Opplegg for 360º-opplæringen vi tilbyr, hvis hovedmål er suksess 5

5. 360º trening

Vi er ikke fornøyd med å være kunnskapsleverandører, alle våre studenter får 360º opplæring.

Kunnskap: teknologisk, produkt og håndtering

Ferdigheter: for å lede virksomheten, andre mennesker og seg selv.

Holdninger: lederskap, sosialt og faglig.

Muligheter: for anerkjennelse av miljøet og av seg selv.

For det er når disse fire sirklene konvergerer at suksessen oppstår.

6. Tilgjengelighet og åpenhet

Tilgjengelighet og åpenhet i alle typer enheter som smarttelefoner eller bærbare datamaskiner

All CIB-kommunikasjon, mellom lærere og mellom studenter, er tilgjengelig og tilgjengelig 24 timer i døgnet hele året.

 • Personlig, gruppe og generell direktemelding.
 • Arkiv av videoer, lyd og dokumenter.
 • Video og lyd i sanntid.
 • Det er enkelt, det er Facebook Workplace.

Mer enn å lage mat: VI LÆRER Å SKAPE

 • OPPDAG - Analyse blir visjon
 • DESIGN - Visjon blir en idé
 • LEVERE – Ideen blir en realitet

Hos CIB er vi forpliktet til designtenkning. En prosess, med klare stadier og mål, som søker å maksimere den kreative impulsen og rette den mot generering av resultater og etablering av innovative produkter. En metodikk utviklet av IDEO.

VI LÆRER Å SAMARBEIDE

På CIB lærer vi elevene viktigheten av å jobbe sammen for å nå sine mål. Arbeidsgruppene våre består av åtte personer med ulik kulturell, geografisk og språklig påvirkning. Vi fremmer interkulturalitet og utveksling av konsepter, forskrifter og skjevheter som hjelper studentene våre til å holde tankene deres mye mer åpne og villige til å endre seg.

VI LÆRER Å VOKSE

Hos CIB skaper vi ledere. En leder er en som andre følger fordi de stoler på ham. Av denne grunn dyrker vi hos studentene våre verdier og holdninger som vil hjelpe dem til ikke bare å leve sitt eget liv, men også det til deres arbeidsteam. For å gjøre dette gir vi dem ferdigheter som tar sikte på å tilpasse seg konstant endring, de som lar dem utvikle seg fullt ut uavhengig av paradigmeendringene som kommer. Vi skaper forandringens hovedpersoner.

Campus funksjoner

Den internasjonale skolen designet for å være den beste formative opplevelsen i livet ditt.

  Opptak

  Start opptaksprosessen

  1

  Velg ditt program

  På alle våre programsider kan du laste ned mer informasjon, be om mer informasjon og til og med avtale en samtale fra en rådgiver for personlig veiledning.

  2

  Send søknad om opptak

  Når du føler deg trygg nok, fyll ut opptaksskjemaet. Det er et av de viktigste trinnene for å komme videre, posisjonere deg selv og ta deg til neste trinn i ditt kandidatur. Ta deg tid til å skrive tydelig hva du vil uttrykke.

  3

  Din vurderingssamtale

  Hvis vi er imponert, går du videre til vurderingsintervjufasen, som vil være online og til et tidspunkt som passer deg. Husk at du etter intervjuet vil ha omtrent en måned på deg til å formalisere påmeldingsmåneden for å formalisere påmeldingen din, så du bør bare ta dette trinnet når du vet at du kan forplikte deg. Ikke forhast deg; gjør det i rett øyeblikk.

  4

  Opptakskomité

  Opptakskomiteen møtes en gang i uken og vurderer søknaden din. Vi analyserer din livserfaring, din gründernatur, dine holdninger til kreativitet, innovasjon og vår undervisningsmodell.

  5

  Registrering

  Etter å ha mottatt varsel om aksept, har du frist til fredag i samme uke til å bekrefte bestillingen din og 14 dager til å melde deg på. Dette vil starte deg på veien til å bli en CIBer.

  Rangeringer

  En av de beste skolene for å studere gastronomi: https://www.chefspencil.com/13-best-culinary-schools-in-the-world/

  Steder

  • Barcelona

   Santander 49-51 08020 Barcelona Spain, 08020, Barcelona

  Spørsmål