Kurs: Kommersiell matlaging pluss eksternship
Culinary Tech Center
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
New York, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
6 - 9 måneder
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
USD 13 995
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Oversikt
På Culinary Tech Center , forbereder vi studenter for å belønne karriere i kulinarisk kunst. Ved å slå sammen kommersiell matlagingsteori med praktisk opplæring i industristandardskjøkken, kan vi hjelpe fremtidige profesjonelle kokker til å lære de ferdigheter som trengs for å konkurrere om opplæring på opplæringsnivå i kulinariske felt.
Kommersiell Cooking Plus Externship: 600 timer
Med fokus på hands-on læring fremhever Commercial Cooking Plus Externship-programmet den praktiske siden av kommersiell matlaging. Nyutdannede fra dette programmet er godt forberedt på karriere i restauranter, bedrifts- og andre næringsmiddelavdelinger og for opplæringsstillinger, inkludert prep cook, line cook, eller garde manger. Nødvendige kurs for Commercial Cooking Plus Externship-programmet er som følger:
- Ferdighetsutvikling
- Matforberedelser
- catering
- Mat Sanitær
- Mengde matproduksjon
- externship
Ta en tur
Ønsker du å forfølge en karriere i kulinariske kunst? Start med de ferdigheter og kunnskaper som trengs for å lykkes i dette fartsfylte feltet på Culinary Tech Center . Ring oss i dag på 646-559-8551 eller send inn et elektronisk skjema for å planlegge en tur på vår campus i New York City eller White Plains.
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Ekspert i digitale verktøy innen turisme og gastronomijournalistikk fra Rey Juan Carlos University: Fra sosiale nettverk til nevromarkedsføring
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
University Extension Course Design av laktosefrie menyer i restauranter
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer
Universitetsutvidelseskurs Opprettelse av en gastronomisk merkevare
- Madrid, Spania
- Alcorcón, Spania + 3 mer