Keystone logo
Damelin Part Time Kurs i IT - Prosjektledelse i en Information Technology Environment
Damelin Part Time

Kurs i IT - Prosjektledelse i en Information Technology Environment

Johannesburg, Sør-Afrika

0 Hours

Request teaching languages

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Kurs i IT - Skills Programme in Applied Prosjektledelse i en Information Technology Environment


Sertifisering

Etter vellykket gjennomføring av programmet, hvis eleven er funnet å være "Kompetent" i PoE, vil eleven få en Damelin brev av resultatene som beskriver enheten standarder dekket og Damelin vil gjelde for MICT SETA på vegne av eleven for tilslutning av kompetanse mot enheten standarder dekket sammen med rulleteksten innhentet. Etter vellykket gjennomføring av ekstern eksamen, vil Certified Associate i Project Management (CAPM) eleven motta et sertifikat fra PMI (Project Management Institute).


Opptakskrav

 • Grunnleggende ferdigheter i engelsk og matematikk på NQF nivå 4/Grade 12 eller tilsvarende
 • Evne til å bruke en personlig datamaskin kompetent


Kurs Varighet

Programmet varighet er 118 timer og undervisning er ansikt-til-ansikt basert på NQF nominelle timer. Dette utelukker tid til å fullføre vurderinger, gjør forskning og selvstudium. Hver Damelin campus har en annen undervisning tidsplan. Programmene er tilbudt i løpet av uken, på kveldene, eller på lørdager.


Kurs Intro

Dette programmet på programvare prosjektledelse er beregnet for første gang prosjektledere og prosjektledere som ønsker å utvide og formalisere sine kunnskaper. Programmet har som mål å gi studentene grunnleggende ferdigheter, kunnskap og kompetanse til å effektivt forstå og håndtere IT-prosjekter. Det er behov for et prosjekt lederkurs fokuserer spesielt på forvaltningen av informasjonsteknologi (IT) prosjekter.Gitt veksten i IT-bransjen, foreligger et behov for dataeksperter, samt prosjektledere, for å få en praktisk og teoretisk grunnlag for å håndtere IT-prosjekter, som dette området har blitt grovt forsømt over tid. Dette Skills Programme er en del av en full kvalifikasjon som er koblet til en klynge av enhet standarder tatt fra et program som er akkreditert av MICT SETA, nemlig National Sertifikat: Informasjonsteknologi: Systemutvikling SAQA 48 872 ID, NQF nivå 5, 131 studiepoeng.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • Prosjektledelsesspesialist for CAPM-kurs
  • Kingsville, USA
 • Driftsstrategi og prosjektledelse Essentials
  • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
 • UCT Agile Project Management Kortkurs
  • Online South Africa