Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Introduksjon

Davis & Elkins forbereder studentene til å lykkes gjennom programmer som kombinerer den nyeste kunnskapen på feltet med kontinuerlig kompetanseutvikling. Og nå, Davis & Elkins er glade for å gjøre denne typen utdanning tilgjengelig for å jobbe voksne.

Vi presenterer Davis & Elkins 100% online RN til BSN Baccalaureate Completion Program.

Online læring har raskt blitt et fast innslag i den pedagogiske verden. Denne veksten har blitt ansporet, i stor grad, av voksne elever tilbake til skolen søker opplæring for å fremme sine karrierer. Davis & Elkins gir voksne elever med en mulighet til å fullføre en grad på en riktig måte, mens du fortsetter å arbeide og ære andre de andre viktige forpliktelser i livet.

Med Davis & Elkins '100% online campus, kan voksne elever forfølge sin Bachelor of Science grad fra komforten av deres eget hjem, med tidsplaner som fungerer for deres liv. Fordi elevene kan tendens til sine klasse forpliktelser når det er mest praktisk for dem, er i konflikt med arbeid og familie holdt til et minimum.

Gjennom D & E er online programmering, voksne elever er i stand til å mestre den nyeste kunnskap på sitt felt, oppnå økt kompetanse i kjerne ferdigheter områder, og tjene en grad som vil bistå med karriereutvikling.

Hvorfor D & E?

Kvalitet: Som en tradisjonell, nonprofit institusjon, D & E tar stolthet i å ha gitt studentene en høy kvalitet på opplæringen siden 1904.

Hastighet: Online programmer kan være ferdig i 12 måneder.

Verdi: Nei søknadsgebyr og uten forpliktelser, og bare $ 400 / kreditt time, holde kostnadene forutsigbar og rimelig.

Convenience: 100% online uten nødvendige påloggingstider.

Nettverk: Med små kohorter, elevene er i stand til å bygge relasjoner med andre studenter og lærere medlemmer som letter deres læring.

Steder

  • 100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Spørsmål