Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Introduksjon

Dar Loughat er et profesjonelt språksenter i Marokko som tilbyr intensive kurs på alle nivåer av moderne standard arabisk og samisk marokkansk arabisk gjennom hele året.


Dar Loughat ble grunnlagt i 2004 i hjertet av byen Tetouan i Nord-Marokko, og har raskt etablert et sterkt og respektert rykte som et tverrkulturelt senter i den arabiske verden. Hva har hjulpet oss med å ha en så god start har vært:/>


Vår beliggenhet/>

Ideelt plassert i sentrum av Tetouan, som har blitt erklært en verdens kulturarv av UNESCO, tilbyr vi våre studenter det beste av Marokko. Mens du studerer arabisk i Tetouan, kan studentene nyte byens utmerkede strender, sin eviggrønne Rif-fjell og dens middelalderske Medina.


Vår kvalitet/>

Medlem av forumet for utdanning i utlandet har Dar Loughat konsekvent levert den høyeste kvaliteten på utdanningstjenester. På Dar Loughat drar studenter ut av småklasser mellom tre og åtte studenter og et bredt spekter av utflukter og sosiale og kulturelle aktiviteter slik at de kan få mest mulig ut av sin internasjonale erfaring.


Våre lærere/>

Våre språkkurs er gitt av entusiastiske, flerspråklige, kvalifiserte og erfarne lærere, utelukkende dedikert til å lære arabisk til ikke-morsmål.


Vår internasjonale atmosfære/>

Vi ønsker velkommen en svært variert og internasjonal student kropp gjennom hele året, skape et interessant, stimulerende og høyt multikulturelt læringsmiljø.

72349_chart.png


Vårt sosiale program/>

Gjennom ulike nedsettelses- og språkutvekslingsaktiviteter gir vi våre studenter daglig kontakt med marokkansk liv, slik at de kan utvide sitt ordforråd, forbedre deres talespråket og bedre forstå lokalkulturen.

Steder

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Spørsmål