Associate in Applied Science, Culinary Arts
Delaware County Community College
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Philadelphia, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 - 3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 25 083 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
May 2024
Introduksjon
Culinary Arts-programmet forbereder studentene på sysselsetting i ulike segmenter av matservicebransjen i stillinger som restaurantkokk, bankettkokk, souskokk, kjøkkensjef, produksjonskokk, linjekokk og prepkok. Programmet inkluderer akademiske kurs, kompetanseheving i kjøkkenlaboratoriekurs og praktisk praksisopplevelse.
Programutfall
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet skal studentene kunne:
- Demonstrere kunnskap og bruk av matservering og kulinarisk terminologi;
- Vis evnen til å identifisere forskjellige matvarer og deres vanlige bruksområder;
- Demonstrere ulike tilberedningsmetoder og passende presentasjonsteknikker;
- Demonstrere evnen til å bruke og ta vare på profesjonelt matserveringsutstyr og kulinariske verktøy;
- Produser matvarer som oppfyller arbeidsgivers standarder og tilfredsstiller forbrukernes krav;
- Utstillingsevne til å produsere forskjellige etniske og regionale retter;
- Demonstrere evnen til å anvende prinsipper for god ernæring i å produsere matvarer som oppfyller forbrukernes krav;
- Demonstrere kunnskap om sikker praksis og håndtering av matvarer;
- Motta mathåndterings sanitetssertifisering;
- Søk vellykket ansettelse i et bredt utvalg av kommersielle og ikke-kommersielle matserveringsvirksomheter;
- Demonstrer aksepterte fremgangsmåter og prosedyrer som kreves for planlegging, drift og journalføring som anvendt i restaurant-, serverings- eller matserveringsdrift.
Kurskrav er tilgjengelig her . DCCC Culinary Arts "src =" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/54/54012_rsz_53879_dccc_culinary.jpg "alt =" DCCC Culinary Arts "/>
Delaware County Community College","author_url":"","source":""}" alt="145633_2579-20201118-104903-54013_53874_DCCC_STEM_Complex_south_facade_night_002.jpg" />
Opptakskrav
Bevis på videregående opplæring
Studieinformasjon
Delaware County Community College 's Educational Foundation tildeler omtrent $ 300.000 i stipend hvert år. Hvert stipend har sine egne kriterier for kvalifisering etablert av giveren. Søknadsperioden for stipend hvert år løper fra midten av februar til midten av april. Mer informasjon finner du på www. DCCC Edu / stipend .
Startdato
Hvert semester.
- Fall semester: slutten av august;
- Vårsemester: Tidlig januar;
- Sommer Semester: Sent på mai
Programresultat
Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, bør studentene være i stand til å:
- Demonstrere kunnskap og bruk av matservering og kulinarisk terminologi
- Vise evnen til å identifisere ulike matvarer og deres vanlige bruksområder
- Demonstrere ulike tilberedningsmetoder og passende presentasjonsteknikker
- Demonstrere evnen til å bruke og ta vare på profesjonelt matserveringsutstyr og kulinariske verktøy på riktig måte
- Produser matvarer som oppfyller arbeidsgivernes standarder og tilfredsstiller forbrukernes krav
- Vise evne til å produsere ulike etniske og regionale retter
- Demonstrere evnen til å anvende prinsipper for god ernæring i produksjon av matvarer som oppfyller forbrukernes krav
- Demonstrere kunnskap om trygg og mathåndteringspraksis
- Motta matbehandlers sanitetssertifisering
- Søk vellykket ansettelse i et bredt spekter av kommersielle og ikke-kommersielle matserveringsoperasjoner
- Demonstrere akseptert praksis og prosedyrer som kreves for planlegging, drift og journalføring slik de brukes i en restaurant-, catering- eller matserveringsdrift
Kurskrav er tilgjengelig nedenfor.
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
Delaware County Community College's Educational Foundation deler ut omtrent $300 000 i stipend årlig. Hvert stipend har sine egne kriterier for valgbarhet fastsatt av giveren. Søknadsperioden for stipend hvert år går fra midten av februar til midten av april.
Mer informasjon finner du på: